نیم فاصله برای زیباتر نوشتن بسیار اهمیت دارد...
مثال: از نظر زیبایی و نگارشی کدام را می پسندید و کدام صحیح است؟؟ (به فاصلهی بین می و خورند توجه نمایید.)
•میخورند
•می خورند
•میخورند
•ایجاد نیم فاصله در محیط microsoft world :
در Word با ترکیب Ctrl و - این کار انجام میشود ولی اگر این کلید میانبر کار نکرد یا دوست داشتید کلید میانبر دلخواه دیگر تعریف کنید:
در برنامه Word، به منوی Insert رفته و گزینه Symbol را انتخاب نمایید. در پایین پنچره باز شده قسمتی به نام Character Code وجود دارد که برای جستجوی کاراکترها از طریق کد آنها میباشد. برای پیدا کردن نیمفاصله از بینهمه کد کافیاست که در این قسمت 200c را وارد کنید. حال بر روی دکمه Shortcut Key کلیک کنید. در پنجره جدیدی که باز میشود در قسمت Press new shortcut key کلیدهای Ctrl و بعد Space را همزمان بزنید(یا ترکیب دیگری از کلیدها). حال برای اتمام کار و تایید دکمه Assign را بزنید. از این به بعد شما برای نگارش نیمفاصله در متون فارسی بطور صحیح کافیست کلیدهای Ctrl + Spce را بزنید.
•ایجاد نیم فاصله در هرجایی (Word, IE, Firefox و...) :
برای این منظور میتوانید از هر یک از کلیدهای ترکیبی زیر استفاده کنید:
1.Ctrl+Shift+2
2.Ctrl+Shift+3
3.Ctrl+Shift+4
البته کارایی این 3 در بعضی موارد مانند مسنجر متفاوت است, خودتان آزمایش کنید...
دهمین نسخه اینترنت اکسپلورر هم قابلیت سویچ کردن بین اینترفیس مترو (مانند ویندوز فون 7) و اینترفیس قدیمی ویندوز را به راحتی به کاربر می دهد. پس مطابق میل خود می توانید از هر اینترفیسی که دوست داشتید استفاده کنید. این ها که کافی نیست. هست؟ در ادامه مطلب با ما باشید تا لیستی از مهمترین امکانات ویندوز 8 را مشاهده نمایید.
• تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.
• اطلاعات مربوط به آپدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.
• تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)
• قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند.
سئو چیست و گذرگاه های بهینه سازی سئو
سئو چیست ؟
راه های بهینه سازی سئو چیست ؟
چگونه سئوی سایت خود را افزایش دهیم ؟
و ده ها سوال دیگر که ذهن صاحبان سایت های اینترنتی را به خویش مشغول کرده است . در پیوسته به معرفی سئو و گذرگاه هایی برای شفا سئوی سایت می پردازیم.
سئو ، بهینه سازی استفاده از موتور های جستجو و برپایی صفحات گیرا و جذاب برای موتورهای جستجو جهت افزایش میزان بازدید سایت خود و پیمان گیری آن در صفحه نخست فهرست موتورهای جستجو می باشد.
سئو پیست و مسیر های بهینه سازی سئو چیست
شناسایی سایت توسط موتورهای جستجو و پیمان گیری در رتبه های اول فهرست موتور های جستجو فرایندی یک شبه نیست . هرچه دوام و استقامت شما در این زمینه اغلب باشد به نتیجه بهتری می رسید و ماندگاری شما در رتبه های اول لیست جستجو اغلب می شود.
پس برای کامیابی اغلب در دنیای مجازی و شناخته تر شدن باید در سایت خویش اصول سئو را رعایت نمایید.
شناساندن سایت به موتور های جستجو از آن جهت حائض اهمیت هستند که موتور های جستجو فقط وسیله شناساندن سایت ما در فضای مجازی هستند و اگر از آنها کاربرد نکنیم بازدید کنندگان زیادی را از دست خواهیم داد.
بیش از 90 در صد کاربران برای جستجوی اطلاعات مورد بیچارگی خود از موتورهای جستجو استفاده می کنند و اگر رتبه ما در موتور های جستجو بالا بوده و در صفحات نخست فهرست جستجو حضور داشته باشیم، بازدید مشتریان از سایت افزایش می یابد.
مراحل مهندسی سئو :
در زیر مراحل مهندسی سئو را که باید برای یک سایت رعایت کنید ذکر می نماییم :
1- گزینش حوزه مناسب ، دامنه( domain) یا همان آدرس سایت شما باید کوتاه و مرتبط با جستار سایتتان باشد و در ضمن املای آن ساده بوده و الی در ذهن کاربران شما ماندگار بماند .
2-انتخاب هاست پسندیده یک هاست مناسب باید دارای سرعت و پهنای باند بالا باشد ، uptime و downtime مناسبی داشته باشد و از همه مهمتر از یک شرکت معتبر جاسازی گردد. یکی از مزایای سایت های طراحی شده با سایت ساز آنلاین یوتاب قرار گیری آنها بر روی سرورهای اختصاصی شرکت طراحی سایت یوتاب وب که raid5 می باشند ، است و این یعنی کدی غیر از یوتاب بر روی آن پیمان ندارد ، اطلاعات و فایل ها به صورت پالایه شده وارد سیستم می شوند واین امنیت و سرعت سیستم را بصورت چشمگیری افزایش می دهد. برای اطلاعات بیشتر به بخش شناسایی سرور های نیرومند یوتاب مراجعه نمایید.
3-انتخاب تیم طراحی سایت که باید قوی و معتبر باشد . مفتخریم اعلام نماییم بدست سایت ساز یوتاب ، می توانید یک سایت نیرومند ، چیره دست و منطبق با اصول سئو داشته باشید. کلیه موارد مرتبط با سئو در برنامه نویسی سایت ساز یوتاب رعایت شده است به عنوان نمونه بهرهگیری بهینه از تگ های h1 و h2 و h3 در موقع سازماندهی متون سایتتان و رعایت ترتیب آنها کارایی بسزایی در این مهم دارد و مایه خوانایی مطالب سایت شما می شود و پروا موتورهای جستجو به سایت شما افزایش می یابد و حتی امکان تنظیمات سئو نیز در پنل مدیریت سایت ها تعبیه شده است.
4-انتخاب قالب ( پوسته ) پسندیده برای سایت که باید سخیف بوده و با مرورگرهای گوناگون منطبق باشد . زیبا و شکیل بوده و در تمامی صفحه نمایش ها قابلیت نمایش به بهترین حالت ممکن ( ریسپانسیو ) را داشته باشد. کلیه پوسته های سایت ساز یوتاب ریسپانسیو بوده و با ظاهری شکیل و بروز در دنیای مجازی می باشد. همچنین از نکات مهم و مزایای سایت ساز یوتاب می توان به قرار گیری کد قالب ها در اختیار کاربران جهت انجام هر نوع تغییر و ویرایش اشاره نمود. برای اطلاعات بیشتر به دسته پوسته های سایت ساز یوتاب مراجعه نمایید.
5-عدم استفاده از flash در منوها و صفحات سایت ، زیرا بدست موتور های جستجو خوانده نمی شوند و به جای آن از html کاربرد کنید . لازم بذکر است این نکته در سایت ساز یوتاب رعایت شده است.
6-تمرکز بر روی یک سوژه مشخص داشته باشید و از پراکندگی موضوعی در تارنما خود بپرهیزید.
7-مطالب و محتوای ارسالی شما با سوژه کلی سایتتان مرتبط و جذاب برای کاربران باشد.از کپی کردن مطالب سایت از دیگر سایت ها و پراکندگی در مطالب سایت بپرهیزید .
8-وب سایت خویش را بروز نگه دارید وحداقل یک مطلب در روز ارسال کنید طرح فروشگاه اینترنتی و یا روزهای خاصی از هفته را به درج محتوای جدید در سایت خود برگزیدن دهید الی هم موتورهای جستجو و هم کاربران سایت شما از سامان موجود در بروز رسانی های سایت شما مستحضر باشند. مثلا شنبه هر هفته یک مطلب جدید درج کنید.
9- برای محتواهای خویش عناوین مناسب و جذاب انتخاب کنید.از عناوین معنادار و متفاوتی برای هر یک از صفحات خویش کاربرد کنید. سعی کنید این اسم ها بیش از اندازه کوتاهی نباشد و حدالامکان شیوایی خاصی در باره محتوای متن شما داشته باشند. همچنین باید پروا داشت که این عناوین بیشتر از 60 کاراکتر نباشند زیرا موتورهای جستجو باقی آن را نادیده می گیرند.
• نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.
• پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!
• پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10
• بهبود قابلیت ذره بین برای دسکتاپ
• قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)
• فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.
• نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.
• تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.
• کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم آپدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.
• حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.
• در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است.
• هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.
• دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.
• می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.
• اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند.
• نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.
• نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.
• هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.
• دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.
این بود خلاصه ای فهرست وار از امکانات مختلف ویندوز بعدی. به زودی بر خواهیم گشت و شرح بیشتری از امکانات مختلف این سیستم عامل خواهیم داد.
قصد داریم ترفندی بسیار جالب و جذاب را معرفی کنیم که با بهره گیری از آن میتوانید یک تصویر متحرک را بر روی صفحه دسکتاپ خود قرار دهید. نکته جالب این است که اگر فایل تصویری شما شامل صدا هم باشد، صدای آن هم دائما پخش خواهد شد.
برای این کار:
1- بر روی قسمت خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کرده و Properties را انتخاب کنید.
2- به تب Desktop رفته و بر روی دکمه Browse کلیک کنید.
3- در این مرحله شما می توانید از سه روش استفاده کنید:
الف) یک تصویر GIF برگزینید.
ب) یک فایل HTML راانتخاب کنید.
ج) اگر به نرم افزار Macromedia Flash مسلط هستید می توانید یک انیمیشن زیبا بسازید و موقع خروجی گرفتن (Export کردن)، به File > Publish بروید و در آن پنجره تیک کنار HTML را بزنید و فایل SWF را به همراه یک فایل HTML ذخیره کنید، سپس در هنگام انتخاب فایل برای Background فایل HTML را انتخاب کنید تا فایل Flash شما به عنوان Background اتنخاب شود.
ترکیب کلیدهای Ctrl + F در کامپیوتر چه می کند؟ احتمالا پاسخش را نمی دانید. نگران نباشید. بر اساس آمار گرفته شده ۹۰ درصد کاربران نمی دانند کنترل اف برای چیست. پس نود درصد کاربران وقتی در یک صفحه بلند بالا دنبال یک کلمه می گردند، وقتشان را به شدت تلف می کنند.اما در کل این واقعیت ما را بر آن داشت، که تعدادی میان بر کیبردی که اکثرا از آن بی اطلاع هستند را به شما معرفی نماییم. شاید آنها را بلد باشید و شاید نباشید اما یادگرفتن حتی یک میانبر جدید هم در وقت شما صرفه جویی خواهد کرد. پس برای استفاده بهینه از زمان و بالا بردن بازدهیتان، ادامه مطلب را از دست ندهید.
قبل از شروع کار بهتر است کمی روی پایه ها کار کنیم. واقعا ببخشید. اگر رقم نود درصد را نمی دیدیم، اصلا این نکات را بیان نمی کردیم. شما هم اگر 2 ماهی می شود که کامپیوتر دارید، احتمالا این قسمت را بلد هستید. پس می توانید پاراگراف زیر را نخوانید.
عبارت CTRL مخفف کلمه Control می باشد. کنترل کلید اصلی میانبر ساز، برای کامپیوتر های شخصی ویندوزی می باشد. اگر از مک استفاده می کنید، باز هم کلیدی مشابه کنترل را دارید. این کلید Command نام می گیرد. Alt وShift هم مانند کنترل، کلید های اصلاحی هستند. وقتی این کلید ها را به تنهایی فشار دهید، هیچ اتفاق خاصی رخ نمی دهد. اما با فشار دادن این کلید ها به همراه دیگر دکمه ها می توانید کارهایتان را بسیار سریع تر از حالت عادی انجام دهید. این همان مفهوم «میانبر» در کامپیوتر هاست. در ادامه می خواهیم تعدادی از مهم ترین میانبر های کیبرد را به شما معرفی کنیم.
- Control + F یا Command + F
کنترل اف میانبری است که دستور Find (پیدا کردن) را نمایندگی می کند. اگر روی مرورگر وب باشید و بخواهید متنی را روی یک صفحه جستجو کنید باید از این میانبر استفاده نمایید. با فشار دادن کلید های کنترل و اف، یک جعبه جستجو بالا می آید. متن مورد نظرتان را در این جعبه تایپ کنید تا مرورگر آن را در صفحه فعلی پیدا کند. این میانبر ممکن است به جز مرورگر ها با سایر اپلیکیشن ها نیز کار کند. برای مثال مایکروسافت ورد و بقیه اپلیکیشن های ویرایش متن، به طور حتم از این میانبر پشتیبانی می کنند.
- Control + N یا Command + N
استفاده از این میانبر برای ساخت چیزی جدید کاربرد دارد. اگر این میانبر را در مرورگر وب فشار دهید، یک پنجره جدید باز خواهد شد. در نرم افزار های پردازش متن، ویرایش تصویر و... استفاده از این میانبر، یک پرونده جدید را ایجاد خواهد کرد.
- Control + S یا Command + S
خوشبختانه این میانبر چندان غریبه نیست. با فشار دادن کلید های کنترل و اس، می توانید پرونده موجود را Save نمایید. اگر اولین بار باشد که پرونده خود را ذخیره می کنید؛ باید موقعیت ذخیره سازی آن روی هارد و همچنین نامش را در کارد محاوره ای باز شده، تعیین کنید. برای دومین بار دیگر خبری از کادر محاوره ای نخواهد بود و محتوای جدید جایگزین محتوای قبلی روی همان پرونده می شود.
- Control + P یا Command + P
اگر می خواهید پرونده ای که ساخته اید را پرینت بگیرید، باید از این میانبر ها استفاده کنید. به محض فشار دادن این میانبر پنجره پرینت باز می شود. پرینتر خود را انتخاب کنید و هر زمان که آماده بودید روی دکمه پرینت کلیک کنید. پرونده شما پرینت خواهد شد. این میانبر تقریبا در هر اپلیکیشنی که از قابلیت پرینت پرونده پشتیبانی کند، کاربرد دارد.
- Alt + F4 یا Command + Q
ترکیب این کلید ها اپلیکیشن موجود را به طور کامل می بندند. این میانبر در ویندوز، پنجره ای که انتخاب شده را می بندد. در مک هم همینطور. فقط نکته این که در مک، تشخیص این که دقیقا روی کدام اپلیکیشن فوکوس شده مشکل است. بنابر این همیشه به گوشه بالا - سمت چپ نگاه کنید و نام اپلیکیشن را ببینید تا مطمئن شوید که برنامه مورد نظر شما بسته خواهد شد.
- کلید Enter یا کلید Return در مک
کلید اینتر برای هر کاری مفید است. معمولا وقتی ویندوز به شما پیام می دهد و شما باید Ok یا Cancel را انتخاب کنید؛ می توانید از کلید اینتر به جای کلیک کردن روی اوکی بهره ببرید. در ویندوز، کلیدی که دورش نوار رنگی کشیده شده یا دارد چشمک می زند، به طور پیشفرض روی اینتر فعال است. در مک کلیدی که آبی شده به Return عکس العمل نشان می دهد. اینتر همچنین می تواند برای خیلی کار های دیگر هم به کار رود. هنگامی که متنی را روی گوگل جستجو می کنید و...
قصد داریم ترفندی جذاب را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید از طریق نرم افزار Microsoft Word به کامپیوترتان دیکته بگویید! بدین صورت که شما با استفاده از میکروفون کامپیوتر، متون خود را میخوانید و آفیس فرمانبردار آنها را برای شما مینویسد.
برای استفاده از این بخش:
ابتدا نرم افزار Microsoft Office Word را اجرا کنید. در صورتی که از آفیس XP استفاده میکنید از منوی Format و اگر آفیس شما 2003 است از منوی Tools بر روی Speech کلیک کنید.
سپس از شما CD آفیس خواسته میشود که با قرار دادن ان میتوانید Speech recognition را نصب نمایید.
پس از طی مراحل نصب، شما میتوانیدبه صورت اختیاری و با استفاده از قابلیت های فوق العاده آفیس از طریق میکروفون کار خود را تست کنید، کلمات را بخوانید و در این میان انگلیسی خود را تقویت کنید.
پس از مشاهده فیلم آموزشی برای استفاده از قابلیت دیکته در تولباری که ایجاد میگردد بر روی گزینه Dictation و یا Voice Command کلیک کنید. با اندکی تمرین میتوانید که در این بخش مهارت کافی را کسب کنید.
لازم به ذکر است که استفاده از این بخش تنها به زبان انگلسی امکان پذیر است و برای دیکته گویی باید کلمات را به صورت دقیق و با تلفظ صحیح بیان نمایید.