قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

حالت GODMODE در ویندوز 10

همان‌طور که می‌دانید تنظیمات سیستم‌عامل در ویندوز 10 از دو بخش منوی Settings و کنترل پنل کلاسیک در اختیار کاربران قرار گرفته است.

به‌عنوان مثال برای دسترسی به تنظیمات به‌روزرسانی ویندوز فقط می‌توان از منوی Settings کمک گرفت و در نقطه مقابل نیز برخی تنظیمات همچون بخش مدیریت سخت‌افزار (Device Manager) فقط از کنترل‌پنل قابل دسترسی است.

 

دوست دارید به‌جای جست‌وجوی ابزارهای موردنظر میان این دو بخش، همچون گذشته بتوانید با مراجعه به یک بخش به همه ابزارهای مدیریتی و تنظیمات ویندوز دسترسی داشته باشید؟ حالت GodMode در ویندوز این امکان را در اختیار شما قرار می‌دهد و به این روش می‌توانید نسبت به‌ فعالسازی آن در ویندوز 10 نیز اقدام کنید:

 

پیش از هر چیز مطمئن شوید کاربری وارد شده به ویندوز از سطح دسترسی مدیر سیستم برخوردار است، سپس روی بخشی خالی از دسکتاپ، کلیک راست ماوس را فشار داده و از منوی به‌نمایش درآمده گزینه New و سپس Folder را انتخاب کنید.

 

عبارت زیر را عینا به‌عنوان نام پوشه جدید وارد کرده و کلید اینتر را فشار دهید:

 GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

 

فعال کردن godmode در ویندوز 10, godmode آموزش

حالت GodMode در ویندوز 10

 

اکنون آیکون پوشه به آیکون کنترل‌پنل تغییر خواهد کرد. با دوبار کلیک روی آیکون ایجاد شده می‌توانید به همه تنظیمات سیستمی در ویندوز دسترسی داشته باشید.

قابلیت تعریف کاربران مختلف در ویندوز و امکان تعریف رمزعبور برای دسترسی به هر کاربر ازجمله امکاناتی است که در نسخه‌های مختلف ویندوز وجود داشته و همچنان نیز این قابلیت در ویندوز مشاهده می‌شود. 

گاهی ممکن است مدیر سیستم به دلایل متعدد بخواهد برای کاربران استاندارد یا مهمانی که از رایانه مجهز به ویندوز استفاده می‌کنند رمز عبوری را اختصاص دهد که توسط کاربران قابل تغییر نباشد. دوست دارید با روش انجام این کار آشنا شوید تا به‌عنوان مثال برای کاربری فرزندتان رمزی قرار دهید و مانع از تغییر رمز توسط او شوید؟ انجام این کار به دو روش نسبتا ساده امکان‌پذیر است:

 

روش اول

اگر از نسخه حرفه‌ای، اینترپرایز یا آموزشی ویندوز 10 استفاده می‌کنید، می‌توانید با ابزار 

Local users and groups نسبت به ممنوعیت قابلیت تغییر رمز اقدام کنید. برای انجام این کار ابتدا کلیدهای Windows+R را فشار داده، سپس عبارت lusrmgr.msc را تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید.

 

از سمت راست روی Users کلیک کرده و در بخش سمت راست روی نام هریک از کاربران موردنظر برای اعمال محدودیت در تغییر رمز، دوبار کلیک کنید.

علامت چک‌مارک کنــار گزینــه User can’t change password را فعال کنید.

 

روش دوم

ابزار خط فرمان را با دسترسی مدیر سیستم اجرا کنید. (در کادر جست‌وجوی ویندوز عبارت CMD را تایپ کرده و روی نتیجه با عنوان Command prompt کلیک راست کرده و گزینه Run as Administrator را انتخاب کنید)

 

عبارت زیر را در خط فرمان تایپ کرده و کلید اینتر را فشار دهید:

 net user "user name" /PasswordChg:No

 

توجه: به‌جای عبارت User name در فرمان بالا باید دقیقا نام کاربری موردنظر را که قصد دارید ممنوعیت تغییر رمز برای او اعمال شود، وارد کنید.

اگر قصد تغییر نام کاربری در مک را دارید ولی از چگونگی آن مطلع نیستید، با ما همراه شوید. تغییر نام در مک تنها در 4 مرحله انجام می شود که هر کدام از آن ها در زیر تشریح شده است.

 

شناخت کافی در مورد نحوه تغییر نام در مک از اهمیت زیادی برخوردار است؛ مخصوصاً اگر چند نفر از رایانه شما استفاده کنند. شما می‌توانید نام کاربری خود را در حساب خود تا زمانی که رمز عبور صحیح ادمین (مدیر) را دارید، هر زمان که بخواهید تغییر دهید. اکنون نحوه تغییر نام کاربری در مک بدون ایجاد هیچ مشکلی را توضیح می‌دهیم.

 

قبل از شروع، لطفاً در زمان لازم، تمام اطلاعات مهمی که ممکن است از این حساب کاربری نیاز داشته باشید را، بک آپ و پشتیبان گیری کنید؛ زیرا اگر اشتباهی رخ دهد، ممکن است شما به طور تصادفی حساب کاربری خود راقفل کرده و یا مشکلی ایجاد کنید که ممکن است باعث عدم دسترسی شما به اطلاعات شود؛ بنابراین موارد مورد نیاز را به درستی انجام دهید.

 

مرحله 1: با یک حساب کاربری دیگر وارد شوید

 

 

شما نمی‌توانید حساب کاربری را که در حال استفاده از آن هستید، تغییر نام دهید؛ بنابراین، اولین گام شما ورود به سیستم و سپس ورود به حساب کاربری ادمین (حسابی با یکی از مجوزهای لازم برای تغییر مواردی مانند نام کاربری و غیره) است. شما هر زمان که بخواهید می‌توانید با انتخاب آرم اپل در گوشه بالا و سمت چپ مک خود و انتخاب گزینه خروج (Log Out) این کار را صورت دهید.

 

اگر حساب کاربری که استفاده می‌کنید دارای امتیازات مدیر یا ادمین باشد، باید به دنبال یک راه حل باشید. ساده‌ترین راه، خروج از سیستم و سپس ایجاد یک حساب کاربری جایگزین برای انجام این مراحل است. شما می‌توانید این حساب موقتی را پس از اتمام مراحل دیگر، حذف کنید.

 

مرحله 2: پوشه های اصلی را تغییر نام دهید

برای تکمیل تغییر نام کاربری در مک باید از پوشه خانه شروع کنید. پوشه‌های خانه در پوشه یوزر قرار دارد، شما می‌توانید پوشه یوزر را با رفتن به منوی فایندر و زدن گزینه Go، انتخاب گزینه Go to و سپس تایپ کردن Users پیدا کنید.

 

در اینجا به دنبال پوشه‌ای بگردید که حاوی بخش کوتاهی از نام کاربری است که قصد تغییر آن را دارید. به عنوان مثال، اگر نام کاربری شما جان مک  باشد، نام کوتاه ممکن است فقط جان «باشد (ممکن است با نام کامل باشد). این نام را به خاطر بسپارید، زیرا بعداً به آن نیاز پیدا خواهید کرد و سپس نام پوشه را به نام مورد نظر تغییر دهید و به یاد داشته باشید که آن را کوتاه نکنید. شما باید در این مرحله دوباره رمز عبور مدیر را وارد کنید.

 

مرحله 3: ورود به بخش Users & Groups برای پیدا کردن پروفایل کاربری‌تان

به تنظیمات سیستم در نوار منو بروید. در اینجا، Users & Groups را انتخاب کرده و بر روی دکمه قفل کلیک کنید تا بتوانید تغییرات را شروع کنید، احتمالاً مجبور خواهید بود که رمز عبور مدیر را دوباره در این مرحله وارد کنید. روی نام کاربری که قصد تغییر آن را دارید کلیک راست کنید؛ از منوی میانبر، گزینه Advanced Option را انتخاب کنید. در این قسمت پنجره جدیدی باز می‌شود.

 

مرحله 4: فیلدهای مناسب را تغییر نام داده و سیستم خود را دوباره راه اندازی کنید

در این بخش از آموزش تغییر نام در مک باید 2 فیلد با نام های Account Name و Home Directory را جستجو کنید. در قسمت نام اکانت، شما می‌خواهید نام را به همان نامی که در مرحله 3 در پوشه های اصلی استفاده کرده‌اید، تغییر دهید. اطمینان حاصل کنید که نام‌ها دقیقاً مطابقت داشته باشند، در غیر این صورت مشکل ایجاد می‌شود.

 

در قسمت هوم دایرکتوری نیز همین کار را انجام دهید. نام کاربری جدید را برای مک وارد کنید.

اکنون، دکمه اوکی را در Advanced Option انتخاب کنید. از این حساب کاربری خارج شده و با حساب کاربری که نامش را تغییر دادید، وارد شوید (نام جدید در حال حاضر قابل مشاهده است). مطمئن شوید که تمام فایل‌ها و برنامه‌های شما قابل مشاهده است و همه چیز به درستی کار می‌کند. بررسی‌های لازم را انجام داده و برخی از پوشه‌ها و اسناد را باز کنید. اگر همه چیز خوب و درست باشد، پس نام کاربری جدید شما آماده و قابل استفاده است.

 

توجه: این روش با آخرین به روز رسانی‌های مک او اس، از جمله ال کاپیتان، های سیرا و یوزمیت کار می‌کند. برخی از آیکون‌ها یا اسامی ممکن است کمی متفاوت باشند، اما مراحل اولیه یکسان هستند. اگر یکی از آخرین به روز رسانی‌ها را ندارید، باید گفت که چند سال از تاریخ سیستم عامل شما گذشته و پیشنهاد می‌کنیم قبل از تغییر نام کاربری آن را به روزرسانی کنید.

خراب شدن فایل‌ها اغلب روی کامپیوترهای مدرن با اقدامات امنیتی مناسب اتفاق نمی‌افتد؛ اما زمانی‌که با این مشکل مواجه شوید، قطعا می‌تواند مثل یک کابوس باشد.

بیایید نگاهی به علل رایج خراب شدن فایل‌ها و نحوه کمک به جلوگیری از بروز این مشکل و نیز آن‌چه که می‌توانید در زمان به وجود آمدن آن‌ها انجام دهید، بیندازیم.

 

چرا فایل‌ها خراب می‌شوند؟

معمولا فایل‌ها در هنگام نوشتن روی یک دیسک، خراب می‌شوند. این مشکل می‌تواند به شیوه‌های مختلف اتفاق بیفتد، که رایج‌ترین آن زمانی است که یک برنامه هنگام ذخیره یا ایجاد یک پرونده، خطایی را تجربه می‌کند. به‌عنوان مثال ممکن است یک برنامه فشرده‌سازی در هنگام ایجاد آرشیو و یا برنامه‌ای که از آن برای پشتیبان‌گیری از فایل‌های‌تان استفاده می‌کنید در هنگام تهیه نسخه پشتیبان با مشکل مواجه شود. همچنین این امکان وجود دارد که مرورگر شما و یا سایر نرم افزارهای مورد استفاده برای دانلود، با نوشتن یک فایل دانلود شده روی دیسک مشکل داشته باشند.

 

 خراب شدن فایل‌ها, نقص در هارد دیسک

 علل رایج خراب شدن فایل‌ها 

 

اغلب این برنامه‌ها خطا را متوجه می‌شوند و به شما اطلاع می‌دهند که خطایی رخ داده است و این امکان را می‌دهند که دوباره امتحان کنید. گاهی اوقات، به نظر می‌رسد که هیچ مشکلی وجود ندارد اما زمانی‌که می‌خواهید فایل مورد نظر را باز کنید، متوجه اشتباه رخ داده خواهید شد.

 

البته، دلایل دیگری نیز وجود دارد که موجب خراب شدن فایل‌ها می‌شود. به‌عنوان مثال، هنگامی‌که کامپیوتر خود را خاموش می‌کنید، به‌طور معمول هر فایلی را که به‌صورت صحیح باز کرده‌اید، بسته می‌شود و یا حداقل امکان انجام این کار را به شما می‌دهد. زمانی‌که این اتفاق نمی‌افتد مانند مواقعی که کامپیوتر هنگ می‌کند و یا به سرعت خاموش می‌شود دیگر این امکان وجود ندارد که فایل‌ها به‌درستی بسته شوند.

 زمانی که میخواهید قالبی برای سایت خویش گزینش کنید، پروا گزیده تر ای به بهینه سازی آن از نظر سرعت داشته باشید. پس از نصب قالب وردپرس، مسیر های زیادی برای بهینه سازی آن از نظر سرعت وجود دارد. ولی اگر یک قالب کدنویسی ضعیفی داشته باشد، زمان و منابع زیادی برای لود شدن آن هدر می رود.


۶- استفاده از یک اسلایدر سریعتر

ترفند های وردپرس


اسلایدر ها گرد از عناصری هستند که میتوانند باعث افت سرعت سایت شوند. شما باید مطمئن شوید که از افزونه اسلایدری کاربرد می کنید که سرعت را کاهش نمیدهد.


ما بهترین افزونه های اسلایدر وردپرس را از عقیده سرعت و امکانات سنجش کرده ایم. راهکارهای افزایش سرعت سایت به این نتیجه دریافتی ایم که Soliloquy بهترین افزونه اسلایدر وردپرس از نظر سرعت و امکانات است.


۷- استفاده از چکیده متن در صفحه اصلی و دسته ها

به صورت پیشفرض وردپرس تمام متن مطلب به همراه تصاویر آن را در صفحه اصلی و آرشیو سایت شما نمایش میدهد. این مایه می شود که صفحه اصلی شما، بخش ها، برچسب ها و سایر صفحات بایگانی سایت با سرعت پایینتری لود شوند.


اشکال دیگری که این مورد دارد این است که نمایش کامل مطالب در این صفحات، مایه میشود کاربران نیازی به نگریستن صفحه خود مطلب نداشته باشند و این مایه افت بازدید صفحات شما میشود.


۸- صفحه بندی نظرات

ترفند های وردپرس


بعضی از مطالب شما اغلب از بقیه مطالب عقیده میگیرند. اگر شما کل ی نظرات را در یک صفحه نمایش میدهید، مایه میشود سرعت لود صفحه تفریق پیدا کند.


ترفند های وردپرس


وردپرس یک گذرگاه حل برای اینکار دارد. به بخش تنظیمات » گفت و گو ها بروید. سپس مربع کنار گزینه صفحه بندی دیگاه ها … را تیکدار کنید.


البته صفحه بندی نگرش ها از نظر سئو پیشنهاد نمیشود.

این شرایط می‌تواند منجر به خراب شدن هر گونه فایلی که در حال حاضر باز است، بشود. از جمله این فایل‌ها می‌توان به اسناد و حتی فایل‌های سیستم عامل اشاره کرد. یکی از دلایل بروز این مشکل وجود ایراد یا نقص در هارد دیسک است و در نهایت، بدافزارها و ویروس‌ها همچنین می‌توانند باعث فساد فایل‌ها شوند، هر چند که این مورد، عمدی‌تر از یک اتفاق تصادفی به نظر می‌رسد.

 

نحوه محافظت در برابر فایل‌های خراب

اولین و مهم‌ترین اقدامی که می‌توانید برای محافظت در برابر خرابی فایل‌ها انجام دهید این است که مطمئن شوید به‌طور منظم از فایل‌های خود نسخه پشتیبان تهیه کرده‌اید. همچنین باید به این نکته توجه داشته باشید که ممکن است استفاده از فضای ذخیره‌سازی ابری و دیگر گزینه‌های همگام‌سازی فایل، به تنهایی برای انجام این کار کافی نباشد.

 

 خراب شدن فایل‌ها, نقص در هارد دیسک

تهیه نسخه پشتیبان از فایل ها یکی از راههای محافظت در برابر خرابی فایل‌ها است 

 

اگر یک فایل خراب بر روی دیسک محلی خود داشته باشید که پس از آن با فضای ذخیره‌سازی ابری همگام‌سازی می‌شود، باید بدانید که واقعا پشتیبان خوبی از آن فایل تهیه نکرده‌اید. توجه داشته باشید که اگر تنها به فضای ذخیره‌سازی ابری اتکا می‌کنید، حداقل مطمئن شوید که گزینه‌ای برای فراخوانی نسخه‌های قبلی فایل‌ها مانند Dropbox را در اختیار دارید.

 

همیشه بهترین راه، استفاده از یک راه‌ حل پشتیبان‌گیری واقعی مانند File History در ویندوز، Time Machine در macOS و یا Backblaze است که همه آن‌ها به شما امکان بازگرداندن چند نسخه قبلی از فایل‌ها را می‌دهند.

 

در مرحله بعد باید اطمینان حاصل کنید که رایانه شما در برابر ویروس‌ها و بدافزارها محافظت می‌شود. این گزینه نه تنها شامل اجرای یک برنامه ضدویروس خوب است، بلکه نیازمند با احتیاط عمل کردن در هنگام وب‌گردی و دانلود فایل‌های موردنظر از فضای وب نیز می‌شود. در نهایت، ممکن است شما بخواهید روی  منبع برق بی‌وقفه (UPS) که به‌عنوان پشتیبان باتری کار می‌کند برای کمک به حفاظت از کامپیوتر خود و جلوگیری از خاموش شدن آن، سرمایه گذاری کنید.

 

به طور معمول، با استفاده از UPSها می‌توانید از رایانه خود در هر کجا و از چند دقیقه تا یک ساعت و یا بیشتر استفاده کنید، همچنین UPSها به شما این امکان را می‌دهند که کامپیوتر خود را به‌طور صحیح خاموش کنید.

داشتن یک UPS خوب نه تنها می‌تواند به جلوگیری از خراب شدن فایل‌ها ناشی از بد خاموش شدن سیستم کمک کند، بلکه می‌تواند مشکلات سخت‌افزاری را که باعث به وجود آمدن این اشکال شده‌اند، شناسایی کند.

 

زمانی‌که یک فایل خراب شده است چه کاری می‌توان انجام داد؟

اگر یک فایل خراب شده داشته باشید، بهترین گزینه این است که در صورتی که آن را از جایی دریافت کرده‌اید و یا کسی برای شما ارسال کرده است، دوباره فایل را از منبع اصلی بارگیری کنید. در مورد فایل‌های سیستمی که به خاطر خاموش شدن غیرمنتظره، به‌روز‌رسانی بد و یا نرم‌افزارهای مخرب، خراب شده‌اند از System File Checker ویندوز که برای این مواقع ساخته شده است، استفاده کنید. این برنامه سیستم شما را برای فایل‌های خراب اسکن کرده و سپس آن‌ها را با فایل‌های اصلی جایگزین می‌کند.

 

 خراب شدن فایل‌ها, نقص در هارد دیسک

محافظت در برابر فایل‌های خراب

 

با این حال، قبل از این‌که این کار را انجام دهید، بهتر است سعی کنید علت بروز مشکل را رفع کنید. در صورت استفاده از نرم‌افزارهای مخرب، اول باید مطمئن شوید که این بدافزار را از رایانه خود حذف کرده‌اید و یا اگر مشکوک به یک به‌روزرسانی بد هستید، ممکن است بتوانید آن را به عقب بازگردانید.

 

اگر فایل خراب شده شما سندی باشد که ایجاد کرده‌اید متاسفانه گزینه‌های محدودی خواهید داشت. بعضی از برنامه‌ها مانند مواردی که شامل Microsoft Office هستند چندین نسخه از سند خود را به صورت خودکار ذخیره می‌کنند، و اگر نسخه فعلی خراب شود، نسخه قبلی شما را باز می‌کند. اگر هیچ گزینه‌ای برای باز کردن نسخه قبلی نداشته باشید، ممکن است بتوانید فایل را تعمیر کنید یا حداقل متن آن را بازیابی کنید.

 

باز هم برنامه‌های مایکروسافت آفیس مانند برخی برنامه های دیگر، ابزارهای ساخته شده‌ای را برای بازیابی اسناد از دست رفته و یا خراب به کاربران خود ارائه می‌دهند. همچنین تعداد زیادی برنامه طراحی شده که ادعا می‌کنند، می‌توانند انواع مختلف فایل‌های تخریب شده را بازیابی کنند. تعدادی از آن‌ها رایگان بوده و تعدادی هم در ازای پرداخت وجه این کار را انجام می‌دهند، اما حقیقت این است که اکثرا به‌خوبی کار نمی‌کنند. بنابراین توصیه ما به شما این است که تا جایی که امکان دارد از این برنامه‌ها استفاده نکنید.

در شبکه های اجتماعی از طریق لینکهای فارسی غیر ممکن و در بیتشر مواقع با ارور مواجه می شود . از این رو مدیران سایتهای مختلف سعی می کنند از سرویس های کوتاه کننده لینک استفاده کنند.

 

با توجه به گفته آقای Matt Cutts از گوگل، این سایت میتواند اثر مثبتی روی وب سایت هایی با پیج رنک پایین بگذارد، واقعیت این است که کوتاه کننده لینک از ۳۰۱ (انتقال دائم) در تغییر مسیر به آدرس مقصد استفاده میکند، به اشتراک گذاری لینک در شبکه های اجتماعی و کلیک بازدیدکنندگان روی آن لینک میتواند برای وب سایت شما سودمند باشد.

 

گوگل سرویسی با عنوان Goo.gl دارد که به شما این امکان را میدهد لینک وب سایت خودتان را طبق استاندارد کوتاه کنید .

استفاده از کاراکترهای کمتر در هنگام به کار بردن متن در مکانی که محدودیت در تعداد کاراکترها وجود دارد، مهم است؛ این امر در سایت‌های شبکه‌های اجتماعی مانند توییتر که دارای حد مجاز 140 کاراکتر است اهمیت می‌یابد. ارائه لینک به وبسایت‌های دیگر می‌تواند یک منبع فوق‌العاده مفیدی برای به اشتراک‌گذاری محتوا با دوستان، همکاران، و یا مخاطب بازاریابی باشد. همچنین کوتاه کردن لینک به دلیل راحتی در اشتراک‌گذاری آن، می‌تواند تأثیر مثبت در سئو داشته باشد. 

 

چگونه از کوتاه کننده لینک گوگل (Google URL Shortener) استفاده کرد؟

1.برای استفاده از این قابلیت ابتدا بر روی این لینک کلیک کنید . در کادر مورد نظر لینک وب سایت را وارد کرده و بر روی کلید Shorten URL کلیک کنید .

کادری باز می شود و لینک کوتاه شده همراه با اسکرین شات از صفحه برای شما نمایش داده می شود . 

 

کوتاه کننده لینک گوگل, سایت کوتاه کننده لینک

آموش کار با کوتاه کننده لینک گوگل

 

همچنین در این کادر گزینه ی See analytics data وجود دارد که با کلیک روی آن صفحه ای باز میشود که  آمار بازید لینک را نمایش می دهد.

 

نمودار Total Clicks: تعداد کل کلیک ها را نمایش می دهد که در قسمت Timeframeمی توان زمان آن را تعیین کنید.

نمودار Referrers: منابع بازدید را نمایش میدهد

نمودار Browsers: مرورگرهای بازید کننده ها را نشان می دهد

نمودارCountries: کشورهایی که کاربران لینک شما را از انجا دیده اند نمایش می دهد

نمودارPlatforms: سیستم عامل هایی که کاربران با آن لینک را دیده اند نشان مید هد

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.