قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

افزایش رزولوشن با حفظ اندازه آیکون ها



بالا بردن رزولوشن صفحه‌نمایش، کیفیت موضوعات به‌نمایش درآمده را بشدت افزایش می‌دهد؛ اما یکی از مشکلاتی که کاربران با افزایش رزولوشن با آن مواجه می‌شوند، ریز شدن موضوعات به‌نمایش درآمده است. این ریزشدن موضوعات آنقدر دردسرساز است که برخی کاربران با وجود نمایشگرهای پیشرفته و نسخه‌های به‌روز سیستم‌عامل‌ها همچون ویندوز 7 و 8 نیز از رزولوشن 600×800 یا در نهایت 768 × 1024 استفاده می‌کنند.
چنانچه از کاربران ویندوز 8 هستید و دوست دارید ضمن استفاده از رزولوشن بالا، موضوعات به‌نمایش درآمده را نیز در اندازه بزرگ مشاهده کنید، می‌توانید از قابلیتی که به همین منظور در این ویندوز طراحی شده است، کمک بگیرید. به‌کمک این قابلیت هریک از کاربران در ویندوز می‌توانند به‌دلخواه خود، نمایش موضوعات در صفحه را بزرگ کرده و در عین حال از رزولوشن بالا نیز بهره‌مند شوند.

1‌ـ‌ پیش از هر چیز نشانگر ماوس را به گوشه بالا‌ـ‌ سمت راست صفحه‌نمایش انتقال داده و از منوی کنترل پانل مترو، روی گزینه Settings کلیک کنید.

2‌ـ‌ در صفحه به‌نمایش درآمده روی Change PC settings کلیک کنید.

3‌ـ‌ در بخش PC settings، روی گزینه Ease of Access کلیک کنید.

4‌ـ‌ در این بخش می‌توانید مقدار گزینه:

Make everything on your screen bigger

را از حالت off به on تغییر داده و در همان لحظه نتیجه را مشاهده کنید.

5‌ـ‌ برای بازگشت به حالت قبل نیز می‌توانید با طی این مراحل، گزینه مورد نظر را دوباره به off تغییر دهید.


همانطور که می دانید نوار وظیفه در ویندوز ۷ و ویندوز ۸ ویژگی های بسیار خوبی مانند پیش نمایش بندانگشتی، پین کردن آیکن ها، جامپ لیست و… را در خود دارد. اما کادر خصوصیات نوار وظیفه تنظیمات و گزینه های بسیار کمی را در اختیار کاربران قرار می دهد و عملا شما نمی توانید به طور محسوسی نوار وظیفه را سفارشی کنید. در این پست قصد داریم به شما یک ابزار رایگان و فوق العاده کاربردی را معرفی کنیم که با استفاده از آن می توانید به راحتی نوار وظیفه را سفارشی کنید.

۷+ Taskbar Tweaker نام ابزار کاربردی و فوق العاده ای است که به شما اجازه می دهد تا به راحتی بتوانید Taskbar را سفارشی کنید. در پنجره اصلی این برنامه گزینه های مختلفی وجود دارد که با تغییر آنها می توانید بسیار موثرتر از قبل از نوار وظیفه استفاده کنید.

ویندوز ۷, سفارشی کردن نوار وظیفه

یکی از مواردی که می تواند بسیار کاربردی باشد، مشخص کردن عکس العمل ویندوز در مقابل دابل کلیک کردن بر روی فضای خالی نوار وظیفه است. مثلا شما می توانید مشخص کنید که هنگام دابل کلیک بر روی فضای خالی Taskbar برنامه Task Manager باز شود. علاوه بر این، این ابزار یک ویژگی به نام Taskbar Inspector دارد که یک لیست از جزئیات مربوط به برنامه های پین شده به نوار وظیفه را در اختیار شما قرار می دهد.

ویندوز ۷, سفارشی کردن نوار وظیفه

همه تغییرات انجام شده در این برنامه بلافاصله و بدون نیاز به Save یا Apply کردن اعمال خواهند شد. ۷+ Taskbar Tweaker با نسخه ۳۲ بیتی و ۶۴ بیتی ویندوز ۷ و ویندوز ۸ سازگار است اما از نسخه های قبلی ویندوز پشتیبانی نمی کند.

فرض کنید در محیط Windows Explorer وارد یک پوشه می‌شوید که درون این پوشه فایل‌ها و پوشه‌های فراوانی نیز وجود دارد. اکنون در صورتی که قصد داشته باشید تا سریعاً و بدون استفاده از قسمت Search فایل یا پوشه‌ی مورد نظر خود را پیدا کنید چه خواهید کرد؟ در این ترفند به معرفی یک روش بسیار آسان اما کاربردی خواهیم پرداخت که می‌توانید بسیار سریع پوشه‌ی مورد نظر خود را پیدا کنید.

برای این کار:
کافی است تنها پس از ورود به پوشه‌ی مورد نظر شروع به تایپ کاراکترهای ابتدایی فایل یا پوشه‌ی مورد نظر خود به شکل سریع کنید.
خواهید دید که فایل یا پوشه به حالت انتخاب درآمده است.
برای این کار نیازی به استفاده از قسمت Search نخواهد بود و تنها کافی است در محیط پوشه با دانستن نام فایل یا پوشه‌ی مورد نظر، حروف ابتدایی آن را تایپ نمایید.
اکثر کاربران می‌دانند که با تایپ حرف اول فایل یا پوشه می‌توان مجموعه‌ی فایل‌ها یا پوشه‌هایی که با این کاراکتر شروع می‌شوند را پیدا کرد. اما بسیاری از این که می‌توان کاراکترهای بعدی را نیز وارد کرد بی‌اطلاع هستند.
البته دقت نمایید همانطور که گفته شد بایستی تایپ کاراکترها را سریع و بدون اتلاف وقت انجام دهید.
به عنوان مثال در صورتی که به دنبال فایلی با نام beytoote باشیم، با وارد کردن beyt فایل ما پیدا شده است.

همان طور که می‌دانید یکی از اصلی‌ترین پروسه‌های فعال در محیط ویندوز، explorer.exe نام دارد. وظیفه اصلی explorer.exe که تحت نام Windows Explorer شناخته می‌شود مدیریت فایل‌های موجود بر روی هارددیسک است. گاهی ممکن است بنا به هر دلیلی نیازمند بستن این پروسه و راه‌اندازی مجدد آن باشید. به ویژه زمان‌هایی که در محیط ویندوز یا رجیستری تغییری ایجاد می‌کنید و به جای Restart کردن خود ویندوز، راه‌اندازی مجدد پروسه‌ی Windows Explorer نیز موجب اعمال تغییر می‌شود. جالب است بدانید که برای انجام این کار تنها یک راه وجود ندارد! در این ترفند به معرفی 4 راه جالب برای راه‌اندازی مجدد پروسه‌ی Windows Explorer خواهیم پرداخت. این ترفندها بر روی ویندوزهای 7 و 8 عملی خواهند بود.

راه اول: استفاده از Task Manager ویندوز
مرسوم‌ترین راه برای بستن و سپس راه‌اندازی مجدد پروسه‌ی explorer.exe استفاده از Task Manager است.

برای این کار ابتدا کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Esc را فشار دهید.
در صورت استفاده از ویندوز 7:
ابتدا به تب Processes بروید.
سپس در ستون Image Name بر روی explorer.exe کلیک کنید.
در نهایت بر روی End Process کلیک کرده و در پنجره‌ی باز شده بر روی End process کلیک کنید.
اکنون برای بازیابی مجدد این پروسه، در همان محیط Task Manager از منوی File بر روی New Task کلیک کنید.
در پنجره‌‌ی باز شده عبارت explorer.exe را وارد کرده و روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.

اما در صورت استفاده از ویندوز 8:
پس از باز شدن Task Manager در صورتی که از ظاهر فشرده‌ی آن استفاده می‌کنید بر روی More details کلیک کنید.
سپس در تب Processes بر روی Windows Explorer راست کلیک کرده و Restart را انتخاب کنید.

راه دوم: استفاده از منوی Start یا Taskbar
در صورت استفاده از ویندوز 7، همان‌طور که قبلاً در این ترفند توضیح داده شده است، بدین صورت عمل کنید:
ابتدا بر روی دکمه‌ی Start کلیک کنید تا منوی Start نمایان شود.
سپس کلید Ctrl به همراه Shift را به طور همزمان بگیرید و بر روی فضای خالی از منوی Start راست کلیک کنید.
خواهید دید که در منوی ظاهر شده، علاوه بر Properties گزینه‌ی Exit Explorer نیز به چشم می‌خورد که با انتخاب آن می‌توانید Windows Explorer را ببندید.
برای بازیابی این پروسه نیز کلیدهای ترکیبی Ctrl+Shift+Esc را بزنید تا Task Manager نمایان شود. سپس از منوی File بر روی New Task کلیک کنید. در پنجره‌ی جدید عبارت explorer.exe را وارد کرده و روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.
اما اگر از ویندوز 8 استفاده می‌کنید حتماً می‌دانید که خبری از دکمه و منوی Start نیست که همانند حالت قبلی در ویندوز 7 بتوانید از این ترفند استفاده کنید. برای این کار در ویندوز 8:
کلیدهای Ctrl+Shift را به طور همزمان نگه‌ داشته و سپس بر روی فضای خالی از نوار Taskbar راست کلیک کنید.
اکنون آخرین گزینه یعنی Exit Explorer را انتخاب کنید تا این پروسه بسته شود.
برای بازیابی آن، پنجره‌ی Task Manager را در حالت گسترده باز کنید. سپس از منوی File بر روی Run new task کلیک کنید. در نهایت در پنجره‌ی جدید عبارت عبارت explorer.exe را وارد کرده و روی دکمه‌ی OK کلیک کنید.

راه سوم: استفاده از پنجره‌ی Shutdown Windows
خیلی بعید است اگر این راه بلد باشید!

اهداف سئو چیست ؟

هدف سئو کمک به وب سایت ها در توسط آوردن محل بالا در نتایج جستجوی طبیعی و افزایش بستگی بین صفحات و واژه ها کلیدی وارد شده بدست کاربران است. نمایش دادن بیشترین صفحات پیوسته با پرس و جوی جستجوی وارد شده دارای مزایای زیادی هم برای کاربر و هم برای موتور جستجو است که در آن کاربر بیشترین نتایج پیوسته جستجو شده را پیدا می کند و موتور جستجو قابل اعتماد می شود چرا که الگوریتم آن بیشترین صفحات پیوسته را پرتو می دهد.


بعد از اینکه سئوبرای شفا رتبه بندی سایت ها در نتایج جستجوی طبیعی شغل خود را آغاز کرد، این فرآیند نیازمند نزاکت و موعد برای پیاده سازی شیوه های خویش شد. زمان، کبیر ترین سرمایه گذاری اولیه برای بهینه شدن سایت و یا یک صفحه است.


بسته به اینکه چگونه کلمات کلیدی رقابتی در بهینه سازی مورد کاربرد قرار می گیرند، سئو هفته ها یا ماه ها درازا می کشد تا به نتیجه برسد. اگر چه شدنی است نتایج بهینه سازی جستجو به سرعت دیده نشود ولی در طویل مدت مزایای سئو مایه افزایش رتبه بندی سایت و افزایش بازدیدکنندگان است. برای وب سایت ها خیلی مهم است که در صفحه اول نتایج جستجو گوگل به خصوص جزو سه تا نتیجه طبیعی اول که 58.4 درصد کلیک ها را دربرگیرنده می شود، پیمان گیرند.


این جای شگفتی نیست که وب سایت ها با محصولات و خدماتی که بفروش می رسانند بر سر رسیدن به رتبه یک نتایج جستجو رقابت کنند. به عنوان مثال کلمه کلیدی رقابتی "بیمه خودکار" 1.5 میلیون جستجوی گوگل را در ماه به خویش برگزیدن می دهد، این بدین معنی است که 3 جایگاه نخست 58.4 درصد بازدیدکنندگان و خود جایگاه نخست 36.4 درصد بازدیدکنندگان را به خویش وابستگی می دهد. این مسئله برای خیلی از سایت ها سودمند است که در بالای نتایج جستجو قرار گیرند به خصوص آنهایی که با بهینه سازی موتورهای جستجو seo  افزایش ترافیک سایت به شمار مشتریانشان اضافه می شود.

یک مطالعه دیگر اثر می دهد جستجو کنندگان خیلی اخ دارند روی پیوندهای طبیعی نتایج جستجو کلیک کنند؛ این مطالعه مشخص می کند 72.3 درصد کاربران گوگل روی پیوندهای طبیعی نتایج جستجو کلیک می کنند و تنها 27.3 درصد کاربران روی پیوندهای لیستهای پرداخت شده کلیک می کنند. این یکی دیگر از دلایلی است که شرکت ها تاثیر سئو را دانسته و آماده هستند برای آن سررسید و هزینه صرف کنند.

بطور کلی اهداف سئو را می توان بصورت زیر خلاصه نمود:


در بازدید تارنما تاثیر بسزایی دارد.

باعث برپایی برند می شود.

باعث افزایش شدامد سایت خواهد شد.

باعث شده وب سایت در صفحه نتایج موتور جستجو از رتبه بهتری برخوردار شد.

باعث افزایش فروش محصولات خواهد شد.

بهترین افزار برای تبلیغات است.

ابتدا وارد صفحه‌ی Desktop شوید.
اکنون کلیدهای ترکیبی Alt+F4 را فشار دهید تا پنجره‌ی Shut Down Windows نمایان شود.
حال کلیدهای ترکیبی Ctrl+Alt+Shift را به طور همزمان نگه داشته و روی دکمه‌ی Cancel کلیک کنید.
خواهید دید که پروسه‌ی Windows Explorer بسته می‌شود.
برای راه‌اندازی مجدد آن، طبق آنچه در راه‌حل‌های قبلی توضیح داده شد از Task Manager ویندوز استفاده کنید.

راه چهارم: استفاده از CMD Windows
مانند بسیاری از اوقات Command Prompt نیز به کمک ما خواهد آمد. برای بستن پروسه‌ی Windows Explorer از طریق CMD:
ابتدا کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید.
در پنجره‌ی Run عبارت cmd را وارد نموده و Enter بزنید.
در محیط CMD می‌توانید با استفاده از این دستور، Windows Explorer را وادار به بسته شدن کنید:

taskkill /IM explorer.exe /F

برای راه‌اندازی مجدد آن از Task Manager طبق راه‌حل‌های قبلی بهره بگیرید.گاهی از اوقات به یک مشکلی در برنامه های کامپیوتری برمی خوریم که فکر می کنیم حل کردنش کار بسیار سختی است ولی در صورتی که آنقدرها هم که به نظر می آید سخت نیست می شود با دو تا سوال از دیگران یا گشتن تو سایت های معتبر هم جواب را پیدا کرد و هم مشکل را حل کرد. حالا ما هم قصد داریم به صورت خیلی ساده برای شما طریقه ی نصب و استفاده از یکی از برنامه های آسان و پرکاربرد را آموزش دهیم.

چگونه باید یه فایل زیپ شده رو برگردونیم؟
اول باید برنامه ی Win RAR را نصب کنیم وقتی که نصب تموم شد دقت داشته باشیم که همه ی پسوندها مخصوصا RAR و ZIP انتخاب شده باشد و در صورت علامت دار بودن گزینه ی cascaded context menus  گزینه ی finish را می زنیم.

روش اول
روی فایل فشرده یا Zip یا RAR که داریم کلیک راست می کنیم و گزینه ی Extract to Name File (نام فایل Zip یا RAR یا هر فایل فشرده ی دیگری که داریم) را انتخاب می کنیم با این کار کنار فایل zip ما پوشه ای هم نام ایجاد می شود و فایل ها در آن ریخته می شود.

ساخت فایل زیپ, آموزش win rar

روش دوم
فایل را باز می کنیم ( کلیک راست می کنیم و open را می زنیم ) همه ی فایل های داخل آن را انتخاب می کنیم و کلیدهای ctrl+c را برای کپی کردن فایل می زنیم و در جایی که می خواهیم کپی کنیم paste می کنیم.

ساخت فایل زیپ, آموزش win rar

حالا چگونه می توان با WIN RAR فایل " Zip " یا " RAR " ساخت؟
1- اگر خواستیم فایل فشرده بسازیم، zip یا RAR بسازیم؟ چرا؟ خوب معلوم است  RAR ، چون خیلی فشرده تر می شود.

2-اگر هم خواستیم که دیگر برای شخصی که از فایل استفاده می کند نیازی به  download، نباشد فایل zip یا RAR را که می سازیم آن را  exe می کنیم. اما توجّه کنید که حجم فایل zip یا RAR شما حدود 100kb افزایش پیدا می کند اما download آن ، با مودم ها و اینترنت dial up و با سرعت 56kb مودم و سرعت download حداکثر 5kb/s ، خوب است.

توجه :دوباره یادآوری می کنم که در هر زمانی و مخصوصا زمان ساخت فایل فشرده اول RAR و بعد گزینه ی مربوط به exe شدن فایل را انتخاب کنید.

طریقه ی ایجاد فایل rar یا zip به وسیله ی برنامه ی win rar:
1- روی فایل مورد نظر کلیک راست می کنیم و گزینه ی Add to archive را انتخاب می کنیم که پنجره ای باز می شود.

ساخت فایل زیپ, آموزش win rar

2-اگر می خواهیم با بیشترین مقدار ممکن فایل ما را فشرده کند از پایین سمت چپ از بین دو تا ابزار کشویی که در compression method وجود دارد گزینه ی Best را انتخاب می کنیم.

ساخت فایل زیپ, آموزش win rar

3- اگر می خواهیم داخل یک سی دی برنامه ی مورد نظرمون را فشرده کنیم حجمش از 700Mb بیشتر می شود و داخل یک سی دی جا نمی شود می توانیم فایل فشرده شده را طوری تنظیم کنیم که هر 650 یا 700 مگا بایت را یک فایل کند به این ترتیب که وقتی فایل اصلی فشرده شده را داخل سی دی اولی اجرا می کنیم همه ی فایل های داخل آن را می ریزیم و سی دی دوم که فایل فشرده شده ی دومی در آن قرار دارد را می خواهد و ما سی دی دوم را در دستگاه می گذاریم و گزینه ی مورد نظر را فشار می دهیم و فایل های داخل آن را که ادامه ی سی دی اولیست می ریزد. اگر بخواهیم این فایل ها را داخل بیشتر از 2 تا سی دی هم بریزیم این کار ممکن است در پایین این پنجره در شکل بعدی سمت چپ گزینه که کشویی هم هست با نام splite to volumes, bytes وجود دارد که می توان مقدار مورد نظر برای یک فایل که بیشترین مقدار حجم را داشته باشد انتخاب یا تایپ کنیم اگر برای هر فایل 1kb در نظر بگیریم 1000 بایت می شود.

نکته :اگر می خواهیم برنامه ی تولید شده ی خودمان را به طوری که  قبلا گفتیم در یک سی دی بریزیم باید حتما گزینه ی exe شدن فایل فشرده را انتخاب کنیم.

ساخت فایل زیپ, آموزش win rar

مرور مطالب گفته شده :
1)انتخاب rar یا zip بودن در سمت چپ پنجره ی ذکر شده.
2)جدا کردن هر قسمت x بایتی در منوی کشویی سمت چپ و پایین پنجره
3)انتخاب اندازه فشردگی در compression method
4)برای یک فایل معمولی از سمت چپ یکی از گزینه های rar یا Zip را انتخاب می کنیم که rar بهتر است، و برای exe کردن فایل برای اینکه از برنامه ی win rar استفاده نکنیم در قسمت Archiving Option گزینه ی Create SFX archive را انتخاب می کنیم تا فایل ما exe شود. ( فایل های exe را فایل های خودکفا یا خوداجرا هم می گوییم. )
5)    در زبانه comment به معنی " توضیحات "، توضیحات لازم درباره ی فایل مورد نظرمان را می نویسیم.
6- آخر اینکه گزینه ی OK را می زنیم تا یک فایل فشرده بسازیم. با زدن این گزینه در میله ی بالایی هر فایل که فشرده می شود یک بار از 0 تا 100 پر می شود و برای تکمیل نهایی و اعلام کلی نتیجه ی فشرده سازی در میله ی پایینی از 0 تا 100 را نشان می دهد.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.