قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

دلایل نامگذاری برخی سایتها و شرکتهای مهم !!

تا حالا به فکر افتادید که سایت های بزرگ اسم خودشون رو چطوری انتخاب کردند . در این مقاله درباره اسم بیشتر سایت هابحث شده

 


apple

اپل: میوه مورد علاقه استیو جابز مؤسس و بنیانگذار شرکت اپل، سیب بود و بنابراین اسم شرکتش را نیز اپل (به معنی سیب ) گذاشت.



adobe

اسم رودخانه ای که از پشت منزل مؤسس آن، جان وارناک، عبور می‌کند.

 

google
گوگل در ریاضی نام عدد بزرگی است که تشکیل شده است از عدد یک با صد تا صفر جلوی آن. مؤسسین سایت و موتور جستجوی گوگل به شوخی ادعا می‌کنند که این موتور جستجو می‌تواند این تعداد اطلاعات (یعنی یک گوگل اطلاعات ) را مورد پردازش قرار دهد.

 

دلایل انتخاب اسم برخی سایتها

 

cisco
مخفف شده کلمه سان فرانسیسکو است که یکی از بزرگترین شهرهای امریکا است.

 

hp
این شرکت معظم توسط دو نفر بنام های بیل هیولت و دیو پاکارد تأسیس شد. این دو نفر برای اینکه شرکت هیولد پاکارد یا پاکارد هیولت نامیده شود مجبور به استفاده از روش قدیمی شیر یا خط شدند و نتیجه هیولد پاکارد از آب در آمد.

 

hotmail
این سایت یکی از سرویس دهندگان پست الکترونیکی به وسیله صفحات وب است. هنگامی که مدیر پروژه برنامه می خواست نامی برای این سایت انتخاب کند علاقه‌مند بود تا نام انتخاب شده اولاً مانند سایر سرویس دهندگان پست الکترونیک به کلمه mail ختم شده و دوماً برروی وبی بودن آن نیز تأکید شود html بنابراین این نام را انتخاب کرد.

 

microsoft
microcomputer software
نام شرکت ابتدا به صورت بالا نوشته می‌شد ولی به مرور زمان به صورت فعلی در آمد.که مخفف است. دلیل نامگذاری شرکت به این اسم نیز آن است که بیل گیتس مؤسس شرکت آن را با هدف نوشتن و توسعه نرم افزارهای میکروکامپیوترها تأسیس کرد.

 

 

دلایل انتخاب اسم برخی سایتها

 

intel
intergrated electronicss
از آنجایی که این شرکت از بدو تأسیس با تأکید روی ساخت مدارات مجتمع ایجاد شد نام آن را یا به طور مختصر intel نهادند.


motorola
شرکت موتورولا با هدف درست کردن بی سیم و رادیوی اتومبیل کار خود را آغاز کرد. از آنجاییکه مشهورترین سازنده بی سیم و رادیو های اتومبیل در آن زمان شرکت victoria بود مؤسس این شرکت یعنی آقای پال کالوین نیز اسم شرکتش را موتورولا گذاشت تا علاوه بر داشتن مشابهت اسمی کلمه موتور نیز به نوعی در اسم شرکتش وجود داشته باشد.



oracle
مؤسس شرکت اوراکل یعنی لری الیسون و باب اوتس قبل از تأسیس شرکت روی پروژه‌ای برای ciaa کار می‌کردند . این پروژه که اوراکل نام داشت بنا بود تا با داشتن مقادیر زیادی اطلاعات بتواند جواب تمام سؤال‌های پرسیده شده توسط اپراتور را با مراجعه به مخزن اطلاعات بدهد. اوراکل در اساطیر یونانی الهه الهام است. این دو نفر پس از پایان این پروژه شرکتی تأسیس کرده و آن را به همین اسم نامگذاری کردند.


red hat
مؤسس شرکت آقای مارک اوینگ در دوران جوانی از پدربزرگش کلاهی با نوارهای قرمز و سفید دریافت کرده بود ولی در دوران دانشگاه آن را گم کرد . زمانی که اولین نسخة این سیستم عامل آماده شد مارک اوینگ آن را همراه با راهنمای کاربری نرم افزار در اختیار دوستان و هم دانشگاهیش قرار دارد. اولین جمله این راهنمای کاربری، درخواست برای تحویل کلاه قرمز گم شده بود.

 

دلایل انتخاب اسم برخی سایتها


sony
از کلمه لاتین sonus به معنای صدا مشتق شده است.

standford university network
این شرکت معظم توسط چهار تن از فارغ التحصیلان دانشگاه استانفورد تأسیس شد. ومخفف عبارت بالا می‌باشد.


xerox
کلمه xer در زبان یونانی به معنای خشک است و این برای تکنولوژی کپی کردن خشک در زمانی که اکترا کپی کردن به روشهای فتوشیمیایی انجام می‌گرفت فوق العاده حائز اهمیت بود.


yahoo

این کلمه برای اولین بار در کتاب سفرهای گالیور مورد استفاده قرار گرفته و به معنی شخصی است که دارای ظاهر و رفتاری زننده است . مؤسسین سایت آ«جری یانگآ» و آ«دیوید فیلوآ» نام سایتشان را yahoo گذاشتند چون فکر می کردند خودشان هم این طوری هستند.

 

 دیجیتال مارکتینگ:

دیجیتال مارکتینگ یا بازاریابی الکترونیکی روشی از بازاریابی است که با استفاده از فن آوری های دیجیتال، به استفاده کنندگان دسترسی پیدا کرده و آنان را به مشتری مبدل میسازد.

انواع دیجیتال مارکتینگ:
فعالیت های دیجیتال مارکتینگ شامل اقدامات زیر است:
• بهینه سازی موتور جستجوگر یا همان سئو (SEO)
• بازاریابی محتوایی
• بازاریابی از طریق تاثیرگذاری
• اتوماسیون محتوا
• مانورهای بازاریابی (Campaign Marketing)
• تجارت الکترونیک (e-commerce)
• بازاریابی از طریق شبکه های اجتماعی
• تبلیغات نمایشی (بنری و کلیکی)
•  کتابهای الکترونیکی
• دیسکتهای نوری و دیسکت های بازی
• سایر فرم های رسانه های دیجیتال
بعلاوه دیجیتال مارکتینگ را میتوان به سایر کانال های غیر اینترنتی رسانه های دیجیتال مانند تلفن های همراه (SMS, MMS)، خدمات پاسخ دهی تلفنی و یا متن پیام گونه تلفن در حالت انتظار نیز گسترش داد.

مزایای دیجیتال مارکتینگ؟
در قرن حاضر، بدون شک دیجیتال مارکتینگ، مطمئن ترین روش ارتباط دوطرفه بین تبلیغ کننده و مخاطب است. در بازاریابی الکترونیکی (دیجیتال مارکتینگ)، می توانید پیامها را به گونه ای طراحی کنید تا به طور کامل پاسخگوی نیازها و خواسته های معین مخاطبان باشد.


در تبلیغات دیجیتالی میتوان براحتی و با صرف زمان و هزینه کم پیام بسیار جذابی طراحی کرد که ضمن اطلاع رسانی سریع و دقیق جایگاه خود را در فضای مجازی ارتقا داد.
 

طراحی سایت,دامین,طراحی وب

 دیجیتال مارکتینگ یک هدف نیست! یک وسیله و ابزار کمکی برای رسیدن به هدف است


سئو (بهینه سازی موتور جستجو)  
• بهینه سازی موتور جستجوگر (سئو، Search Engine Optimization)، فرآیندی را گویند که سبب بیشتر دیده شدن یک وب سایت یا صفحه وب در جریان استفاده مجانی از یک موتور جستوجوگر است که معمولا بدان نتایج طبیعی یا اکتسابی گویند.


• بطور کلی هر اندازه که در موقع استفاده از موتورهای جستجوگر، صفحه یا سایت مورد جستجو زودتر و یا در رده های بالاتر ظاهر شود، مراجعه کننده بیشتری را بخود جذب خواهد کرد.


• سئو ممکن است اهداف مختلفی را برای جستجو مورد استفاده قرار دهد مانند جستجوی تصویر، جستجوی مکانی، جستجوی ویدیو یا آکادمیک یا جستجوی اخبار.

نکات مهم دیجیتال مارکتینگ:
1. مهم تر از تعداد، کیفیت بازدید کنندگان است. یادتان باشد که همه مشتری شما نیستند!


2. در کمپین دیجیتال مارکتینگ، فقط به دنبال اعداد و ارقام نباشید. زیرا دیجیتال مارکتینگ یک هدف نیست! یک وسیله و ابزار کمکی برای رسیدن به هدف است. 


3. تعداد تعاملات یعنی تعداد لایک ها، نظر ها، به اشتراک گذاری ها حائز اهمیت است و این موضوع است که نهایتا به ارتقاء برند و فروش بیشتر شما کمک می کند. 


4. توجه به این نکته مهم است که هدف دیجیتال مارکتینگ افزایش تعاملات کاربران در وب سایت و شبکه های اجتماعی است. و در نهایت باید منجر به کسب درآمد و بازگشت هزینه های دیجیتال مارکتینگ شود.


5. نکته ی مهم دیگر این است که بهینه سازی فقط برای وب سایت ها نیست بلکه برای تمامی کمپین های دیجیتال مارکتینگ، از جمله شبکه های اجتماعی است.

 

تبلیغات اینترنتی,دیجیتال مارکتینگ,تبلیغات کلیکی

از مهمترین ارکان دیجیتال مارکتینگ، اینترنت مارکتینگ است


اینترنت مارکتینگ
یکی از مهمترین ارکان دیجیتال مارکتینگ، اینترنت مارکتینگ است. با بکار گیری اقدامات زیر میتوان یک سایت موفق را کمتر از یک سال ایجاد کرد:

الف- کار های مقدماتی و آماده سازی متن:
ابتدا مطالب و یادداشتهایی را که برای تهیه یک سایت حداقل بیست صفحه ای لازم است، فراهم آورید.

ب- نام دامنه:
نام دامین باید ساده بوده و قابلیت برند سازی داشته باشد. بهمین دلیل اسامی خاص به اسم های کلی و کلیدی برتری دارد.

پ-  طراحی سایت:
• هرچه که ساده تر باشد، بهتر است. در حد امکان از بکار گیری فلش، فایل و نسخه های حجیم اجتناب کنید. درس ویژه ی گوگل را به یاد بسپارید که: "کاربران خواهان سادگی هستند."


• سایتتان باید پاسخگو "ریسپانسیو" باشد؛ یعنی طراحی وب سایت به گونه ای باشد که سایت در صفحات و ابزارهای مختلف بر طبق رزولوشن های مختلف تغییر کند تا به درستی نمایش داده شود.

ت- اندازه ی صفحه وب:
تا میتوانید صفحات وب را کوچکتر انتخاب کنید. اگر چه دشوار است ولی ارزشش را دارد. (سعی کنید هر صفحه بین 5k تا 10k باشد). این موضوع هم برای کاربر مفید است و هم برای موتور جستجوگر.


سرعت تقریبا مهمترین عامل است. اگر صفحات بزرگتر باشد شما 10% از کاربران را از دست خواهید داد که همین 10% تفاوت، میتواند فاصله از شکست یا موفقیت باشد.

ث- زمان بندی تولید محتوا:
•  روز و زمان بندی انتشار محتوا مهم است.
• کانال شبکه های اجتماعی و همچنین خود سایت در روز و ساعات مختلف، ترافیک متفاوت و مختلفی دارد.
 به عنوان مثال؛ آمار نشان می دهد که نمودار اشتراک گذاری عکس و فیلم و ساعات و روز های استفاده از شبکه های فیسبوک با اینستاگرام کاملا متفاوت هستند. در نتیجه برای به روزرسانی کانال های مختلف دیجیتال مارکتینگ، باید برنامه ریزی کرد و نقاط اوج ترافیک و اشتراک گذاری ها را پیدا کرد.

ج- مکان یابی و تراکم واژه ها:
از "واژه ی کلیدی" یک بار در قسمت عنوان، یک بار در قسمت توضیح، یک بار در تیتر، یک بار در url، یک بار بصورت پررنگ، یک بار بصورت مورب، و یک بار در بالای صفحه استفاده نمایید. این تراکم باید بین 5 تا 20% باشد.

چ- لینک های ورودی و خروجی:
گوگل ارزش زیادی برای لینک ها قائل است.
-    لینک های ورودی، لینک های سایت های دیگران به سایت شما است.
-    لینک های خروجی، لینک های سایت شما به سایت های دیگران است.


گوگل از هر دو مورد در الگوریتم خود استفاده می کند:
از دیدگاه گوگل، لینک های ورودی، لینک هایی هستند که دیگر سایت ها طبق آنها می گویند که شما چه کسی هستید، و لینک های خروجی، لینک هایی هستند که طبق آن، شما خود را معرفی می کنید. در نتیجه دقت داشته باشید که در صفحات خود فقط به سایت های معتبر و مربوط لینک دهید.

ح- لینک های بین صفحات سایت: 
ساختار لینک دهی به صفحات سایت شما، حائز اهمیت است. باید تمام صفحات سایت با 2 الی 3 کلیک به راحتی قابل دسترس باشند.

خ- آنلاین گذاشتن سایت:
• قبل از آنکه سایت خود را با آنلاین گذاشتن در دسترس قرار دهید از کیفیت آن مطمئن باشید زیرا نداشتن یک سایت بهتر از داشتن سایت بی ارزش و خالی از محتوا است.
• مطمئن شوید که سایت شما قابلیت بهره برداری توسط اسپایدر ها یا (وب کرالرها، روبات ها) را دارد.

د- ارسال سایت به جستجوگر ها:
پس از آنکه سایت آماده شد و آن را آنلاین قرار دادید، دامنه اصلی سایت را یک بار به گوگل، یاهو و بینگ ارسال نمایید. مرحله سخت از این نقطه آغاز می شود. یعنی به مدت شش ماه به هیچ جستجوگر و یا دایرکتوری دیگری سایت خود را ارسال و یا معرفی نکنید. بهتر است بر روی محتوای سایت و ایجاد صفحات جدید تمرکز کنید.

ذ- ورود به سیستم و رهگیری:
از یک نرم افزار "تجزیه و تحلیل ترافیک" خوب و دقیق استفاده کنید که بر مبنای گزارش های این نرم افزار، کاربری سایتتان را تجزیه و تحلیل کنید و در صورت لزوم سایت را تغییر داده و اصلاح کنید.
  
ر- ربات های موتور های جستجوگر (اسپایدر ها):
اطمینان کسب کنید که ربات ها و اسپایدر های موتور های جستجوگر که وارد کل سایت می شوند می توانند سایتتان را به آسانی جستجو کنند. اگر اینگونه نباشد، مجددا سیستم لینک گذاری خود را بررسی نمایید تا اطمینان کسب کنید که اسپایدر ها مسیر خود را پیدا کرده اند. در غیر اینصورت صفحات سایت شما ممکن است در نتایج جستجو سایت هایی مانند گوگل نمایش داده نشوند.

ز- فهرست دایرکتوری ها: 
پس از آن که 6 ماه از راه اندازی سایت پر محتوا و جذاب شما گذشت، حال می توانید سایت خود را در جایگاه و فهرست مناسب برای دایرکتوری ها ارسال نمایید.

ژ- لینک ها:
به دنبال وب سایت های مرتبط و با کیفیت بالا بوده و درخواست لینک نمایید. اگر این کار عملی نبود، یک اینفو گرافیک خوب را ایجاد نموده و سپس در خواست لینک نمایید. و یا یک ویدیوی خوب ایجاد نموده و مجددا درخواست لینک نمایید. اگر این مورد نیز امکان پذیر نبود، درخواست لینک را موقتا فراموش کنید و بر روند بهبود سایتتان تمرکز کرده و گسترش آن را ادامه دهید.
نگران نباشید!  لینک ها خود به خود به سراغتان می آیند. 

س- محتوا:
ما معتقدیم؛ غذای اصلی دیجیتال مارکتینک "خوراک محتوایی" است. و مابقی تکنیک ها، همانند ادویه هاست که باعث بهبود کیفیت میشود.
 یادتان باشد؛
•    محتوا و متن باید خوانا، ساده و سریع و به راحتی قابل دسترس باشند. 
•    محتوا جذاب، خنده دار، جالب، علمی و بحث برانگیز بوده و یا حالت اطلاع رسانی داشته باشد.
•    محتوای متنی شما باید حداقل 200 تا 500 لغت باشد.


این موارد را نیز در نوشتن متن لحاظ کنید:
1.    فاصله ها را در جملات و پاراگراف ها رعایت نمایید.
2.    از جملات کوتاه استفاده کنید.
3.    از خط فاصله و سایر موارد مشابهی که موجب سرعت و سهولت در خواندن می شوند، استفاده کنید.
4.    در داخل متن، عنوان اصلی و عناوین فرعی باید در نظر گرفته شوند.
5.    سایت خود را به عنوان های فرعی طبقه بندی کنید.


* همیشه به یاد داشته باشید که بیشتر کاربران وب، کل مقاله و محتوا را نمی خوانند، بلکه آنها را بطور سطحی و سریع مرور می کنند. در نتیجه باید کار آنها را ساده کنید.


در صفحات خود از تیتر و حروف پررنگ استفاده کنید، این موارد به عنوان تفکیک کننده استفاده می شوند. به این صورت، چشم به طور خودکار به سمت موضوعات و عناوین و عبارات پررنگ رفته و جذب آنها می شود.

این جمله طلایی را همیشه در ذهنتان مرور کنید:
" بدون تولید محتوای خوب، موفقیت بلند مدت با هیچ روشی امکان پذیر نیست!  "

ش- حیله:
از هرچیزی که به صورت حیله و فریب و یا موضوع غیر اخلاقی برای موتور های جستجو گر تعریف می شود، اجتناب کنید.

ص- لینک دادن:
 هنگامی که از شما درخواست لینک شد، قبل از ارائه ی لینک، سایت مورد نظر را کاملا بررسی کنید. 

ض- گزینه های به اشتراک گذاری:
از گزینه هایی مانند ایمیل به دوستان، به اشتراک گذاری و آیکن های شبکه ی اجتماعی استفاده نمایید.

ط-  سندرم آگهی و بروشور:
مراقب باشید که سایت شما به یک بروشور تبلیغاتی تبدیل نشود. به این موضوع بیندیشید که مردم چه می خواهند؟! تا حد امکان در مقالات، صحبت زیادی درباره شما و محصولاتتان نباشد.


خوب است بدانید، کاربران سایت، وارد سایت شما نمی شوند که محتوای مورد نظر شما را ببینند! آنها وارد سایت شما می شوند که محتوای مورد نظر خودشان را ببینند!
سعی کنید تبلیغات سایتتان محدود، جذاب، بامعنا و مرتبط باشد. دقت کنید تا وقت ارزشمند کاربران را با تبلیغات زیاد و غیر حرفه ای مانند پاپ آپ تلف نکنید.
 
ظ- هر روز یک صفحه بسازید:
سازگاری و هماهنگی محتوا، مهم است. تداوم و پایداری نیز یک مورد کلیدی برای دستیابی به موفقیت است. هرگز این دو مورد را فراموش نکنید.

ع- گزارش های سایت:
گزارش های سایت خودتان و سایت رقبا (چه بسا محدود) را نیز مطالعه کنید. در این گزارش ها نکات کلیدی و طلایی نهفته است.
 
غ- موضوعات بجا و به موقع:
موضوعات جدید از رقابت کمتری در فضای مجازی برخوردارند.
فراموش نکنید که، زمان بندی درست یکی از مهم ترین فاکتورهای موجود برای موفقیت شرکت هاست. حتی بهترین نظریات و ایده ها نیز وابسته به زمان هستند، به این معنا که یک ایده خوب نمی تواند در زمان غلط، خوب باشد.

ف- خانواده و دوستان: 
ایجاد شبکه ارتباطی، موضوعی کلیدی در موفقیت یک سایت است. 

ق- نکات و یادداشت ها: 
اگر نکات و موارد جدید را در جایی یادداشت نکنید، حتی بهترین نظرات را فراموش خواهید کرد. اگر تصمیم دارید که در سایتتان تغییری ایجاد کنید، آن را در جایی یادداشت نمایید.
بدانید که "کم رنگ ترین مداد ها از قوی ترین حافظه ها ماندگار تر است."

ک- بررسی موارد ارائه شده در شش ماه: 
به موارد قبلی خود باز گردید و ببینید که آیا پس از شش ماه در لیست موتورهای جستجوی مورد نظر، قرار گرفته اید یا خیر؟ اگر لازم است، مجددا پست مورد نظر را ارائه نموده و راهنمایی ها را مجددا مرور کنید.

گ- محتوای با کیفیت بسازید: 
به دلیل اهمیت مضمون ومحتوا، گوگل خواهان مضامین و محتوای با کیفیت است. بدون مفهوم و محتوای با کیفیت، هیچ یک از پیشنهادات بالا تاثیرگذار نخواهد بود.

ل- کانال های مختلف:
رنگ، طرح، فونت، پس زمینه تمامی کانال های دیجیتال مارکتینگ باید شبیه هم باشند و یا حداقل مرتبط به هم به نظر بیایند. مانند؛ صفحات اینستاگرام، فیسبوک، توییتر و لینکدین.

م- در نگاه اول: 
نام سایت، رنگ، طرح، تبلیغات و دیگر جذابیت ها، اولین بار باعث ورود کاربران به سایت شما می شود. اما این محتوا  است که تعیین می کند کاربران در سایت شما بمانند و یا مجددا بازگردند. لذا؛ به هزینه های مالی و زمانی که صرف دعوت به سایت کرده اید، دقت کنید تا به آسانی تلف نشود.


برای ترغیب مشتریان و کاربرانی که از دست داده اید، هزینه و وقت بیشتری صرف کنید و هرگز دلسرد نشوید!

ن- خودتان جای دیگران: 
خودتان را در جای دیگران بگذارید. آیا محتوا و یا سایت را به اشتراک می گذارید؟ دلیل را از خودتان بپرسید و حتما صادقانه پاسخ دهید! 

و- شرکت های مختلف: 
هیچ کس و هیچ شرکتی نمی تواند جایگاه سایت شما را در موتور های جستجوگر (مانند گوگل) برای کلید واژه هایی قطعی تضمین کند، چون:
•    گوگل بیش از 200  فاکتور برای سئو لحاظ می کند که هیچ کس همه آنها را نمی داند.
•    گوگل هر از چند گاهی، الگوریتم خود را به روز رسانی کرده و تغییر می دهد.
•    هیچ کس رقیب های جدید و سایت های آینده را نمی تواند پیش بینی کند. 

ه- وبلاگ: 
برای سایت خود وبلاگ و یا قسمت "آخرین خبر ها" بسازید تا راحت تر  بتوانید سایت را بروز کنید و محتوای جدید ارسال کنید.

ی- برند : 
"برند شما دارایی شماست."، همان تعهد قیمت، کیفیت وعده داده شده محصول و خدمات شماست. در حفظ آن کوشا باشید!

موفق باشید:
از آنجایی که روزانه بیش از 400  هزار وب سایت جدید در سراسر جهان تشکیل می شوند، بنابراین، هر چه زودتر شروع کنید با رقابت کمتری مواجه خواهید شد!


 آیا شما صاحب کسب و کار هستید و وب سایت ندارید؟
اگر جواب شما مثبت است بدین معنی می باشد که شما در عرصه تجارت حضور فعال ندارید.


در زندگی مدرن، افراد و شرکت ها در اینترنت به دنبال اطلاعات مورد نیاز خود هستند و دلیل اینکه افراد از وب سایت ها دیدن می کنند قطعا برای به دست آوردن اطلاعات است و اگر شما در دنیای تجارت هستید، وجود اطلاعات از تجارت شما ضروری و مهم است، در نتیجه داشتن وب سایت برای مشتریان شما و ارائه اطلاعات از خدمات و محصولاتی که می توانید در اختیار آن ها قرار دهید، الزامی است.

در ادامه به برخی از ویژگی های مهم ضرورت داشتن یک وب سایت بهینه و جامع برای تجارت و تبلیغات خود می پردازیم.

 

وب سایت,طراحی سایت,رتبه بندی وب سایت

 
داشتن وب سایت باعث صرفه جویی در هزینه میشود:
ارائه محصولات در قالب های مختلف تبلیغاتی نظیر رسانه های چاپی، تلویزیون، رادیو و ... پرهزینه و زمان بر می باشد ولی سرمایه گذاری در بخش تبلیغات یک امر ضروری و از واجبات می باشد. داشتن وب سایت باعث معرفی محصولات و گسترش تجارت شما با هزینه خیلی کمتر و ماندگاری طولانی می شود و حتی  می توان از تبلیغات رایگان بهره مند شد، که به وسیله طراحی سایت می توان شاهد کاهش چشمگیر هزینه های تبلیغات شد.

تبلیغات وب سایت:
با داشتن یک وب سایت، راه های بسیار زیادی برای تبلیغ و معرفی محصول و خدمات خود در جهان و دنیای مجازی وجود دارد، برای مثال تبلیغات در فیس بوک و شبکه های اجتماعی دیگر و یا روش دیگری که seo نامیده می شود، با داشتن یک سرویس ارائه دهنده سئو مطلوب، می توانید رتبه بندی وب سایت خود را افزایش دهید که این امر می تواند موجب سبب افزایش درآمد و سود بیشتر برای کسب و کار شما می شود.


با داشتن یک سایت می توانید رضایت مشتریان را به دست آورید:
وجود یک وب سایت، بستر مناسبی برای خرید و سفارش آسان مشتریان از شما را فراهم می کند، هم چنین اغلب افراد ترجیح می دهند که به جای رانندگی مسافت های طولانی تا دفتر فیزیکی شما از وب سایت شما دیدن کنند، از دیدگاه مشتری، برای آن ها خوشایندتر است بدون این که از آنان سوالاتی شود در وب سایت شما به دنبال محصول یا سرویس مورد نظر خود بگردند.

طراحی وب سایت به شما کمک میکند که مشتریان افزایش پیدا کنند :
اکثر کسب و کارها دارای معروفیت و محبوبیت در جامعه اطراف خود می باشند ، اما چه اتفاقاتی برای مشتریان بالقوه که خارج از محدوده ی شما هستند می افتد؟


طراحی سایت می تواند به شما جهت جذب مشتریان، نه تنها خارج از محدوده فزیکی کسب و کار شما، بلکه در وسعت جهانی کمک کند . اینترنت راهگشای یک جامعه جهانی است، با طراحی  وب سایت می توانید کسب و کار خود را در سراسر جهان معرفی کنید.

با کمک وب سایت آنلاین میتونید دسترسی آسان به مشتری های خود داشه باشید:
آیا تا به حال مشتری خود را به دلیل پایان یافتن زمان کاری خود از دست داده اید؟
شما مجبور نیستید درهای وب سایت خود را در هیچ زمانی ببندید، یک وب سایت آنلاین می تواند در هر ساعتی از شبانه روز توسط کاربر مشاهده شود. تنها نکته ا ی که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که اطلاعات وب سایت در خصوص محصول و خدمات شما بایستی به روز وکامل و شفاف باشد.

با داشتن یک وب سایت میتوانید دسترسی به اطلاعات مشتریان داشته باشید:
آیا می دانید زمانی که شما صاحب یک وب سایت هستید می توانید تمام اتفاقاتی که در آن می افتد را پیگیری کنید؟ شما هم چنین می توانید اطلاعاتی در خصوص افرادی که از وب سایت شما دیدن کرده اند یا برای شما ایمیل ارسال کرده اند را مشاهده کنید و می توانید بدون صرف هیچ هزینه ای تمام اطلاعات وب سایت خود را اصلاح یا به روز نمایید.

به روز رسانی:
مالکان کسب و کارهای هوشمند برای وب سایت های خود یک وبلاگ اختصاصی طراحی می کنند و سپس اطلاعات و اخبار جدید کسب و کار و زمینه فعالیت خود را در این وبلاگ برای ارتباط با مشتریان خود روزانه به روز می کنند.

 

اطلاعات وب سایت,وب سایت,ساختن وب سایت

 
لینک:
اگر شما از وب سایت های دیگر، لینک به وب سایت خود داشته باشید، این به معنی پخش اطلاعات خود در سراسر جهان می باشد و اگر محتویات وب سایت شما شامل اطلاعات مطلوب و کاملی از محصول و خدمات شما باشد، افراد دیگر راغب می شوند تا لینک وب سایت شما را به عنوان یک مرجع با ارزش در سایت های خود قرار دهند.

داشتن وب سایت باعث ارتباط خوشایند با مشتریان میشود:
داشتن یک وب سایت می تواند ارتباط مطلوبتری را فی مابین شما و مشتریانتان ایجاد کند.
شما می توانید از طریق نرم افزار پیام کوتاه و ایمیل به طور مداوم با آن ها در ارتباط باشید و هم چنین آن ها می توانند به صورت آنلاین از محصولات و خدمات شما دیدن کنند و نقطه نظرهای خود را برای شما ارسال کنند.

 

طراحی سایت,نرم افزار طراحی,ساختن وب سایت

 
طراحی وب سایت باعث افزایش فروش شما میشود:
اگر شما صاحب یک کسب و کار هستید، افزایش بازدید از محصولات و خدمات شما باعث افزایش فروش شما می شود و این دقیقا کمک بزرگی است که وب سایت به شما انجام می دهد. شما می توانید مقدار بازدید از وب سایت خود را به کمک یک طرح مناسب و مدرن، دسترسی آسان به تمام محصولات، خدمات ارائه شده و به روز کردن آنلاین تمامی محتویات سایت افزایش دهید و در نتیجه میزان فروش و سود را بالا ببرید.

اگر تنها بخواهید روی صفحه اصلی یا تقسیم بندی های سایت تان کار کنید شدامد فوقانی نصیب تان نمی شود. اما اگر بتوانید روی مقالاتی با موضوعات و عناوین جذابی شغل کنید قطعا می توانید مخاطبان بیشتری را به سایت خود جذب کنید.


هر ایده ای که به بهبود سئو سایت کمک کند یک استراتژی می تواند باشد. امروزه اکثر سئو کارها راهبرد خود را بر پایه تولید محتوای اختصاصی بنا می کنند. استفاده از عناوین خاص در نوشتن مقالات هم می تواند یک راهبرد خوب به حساب آید.


هر سئو کاری که قصد دارد یک راهبرد را گسترش دهد به زمان و تفکر و تحلیل بیشتری دربایستن دارد. یک سئو کار چیره دست باید اهداف مختلفی را برای سئو تعیین کند و سپس با در نظر گرفتن ابعاد مختلف استراتژی، تاکتیک های خاصی را تعریف کند و به کار گیرد. در واقع استراتژی یعنی به کارگیری تاکتینک هایی که بهترین نتیجه را با صرف زمان و خرج کمتری حاصل می کند.


 


6.داشتن صبر در تماشا نتایج

اگر می خواهید یک سئو شغل خوب شوید باید صبور باشید. بارها پافشاری کرده ام که سئو زمان بر است. باید بردبار باشید تا بتوانید نتایج راستین را تماشا کنید.


در بسیاری از پروژه های سئویی که داشته ام تنها و فقط تنها صبر بوده که باعث به موفقیت رساندن آن شده ام. اگر شما هم می خواهید نتایج واقعی کارتان را ببینید دست کم 3 لغایت 6 ماه صبر داشته باشید.


زمانی که برای مقالات سایت خود بک لینک می سازید چشمداشت نداشته باشید یک هفته دیگر رتبه یک گوگل باشد! باید مدت ها صبر کنید لغایت رتبه واقعی اش در گوگل را ببینید.


بار ها پیش آمده صفحه ای از سایت در ماه عسل گوگل رتبه خوبی گرفتن کرده است و بعد از چند روز از نتایج جست و جو محو شده است. یا ممکن است به خاطر پایکوبی گوگل در جایگاه نکویی قرار گرفته و بعد از مدتی رتبه خود را از دست داده است. آموزش جامع سئو این علت نمی شود شما کارتان را خوب انجام نداده اید یا اینکه گوگل به شما رتبه نمی دهد! یا اینکه شدنی است در گوگل پنالتی شده باشید. باید شکیبا باشید لغایت جایگاه راستین اش را در گوگل نگریستن کنید. بعضی وقت ها لغایت 5 ماه هم موعد می برد لغایت نتیجه واقعی را نگریستن کنید.


این را هم متذکر شوم که در سئو وسواس نداشته باشید. مثلا نیازی نیست هر روز رتبه سایت خویش را در واژه ها کلیدی گوناگون چک کنید و جایگاه سایت خود را با رقبا سنجش کنید.

طراحی وب سایت فرصت برای جذب اعتماد به سرمایه گذاران میدهد:
یک وب سایت می تواند این فرصت را به شما بدهد که اعتبار خود را به مشتریان و همکاران خود اثبات کنید و هم چنین وب سایت شما می تواند محلی برای جذب اعتماد سرمایه گذاران، معرفی تجارت شما و راهگشای آینده کسب و کار شما باشد.

داشتن وب سایت باعث افزایش مشتریان وفادار میشود:
تفاوت بین مشتری و مشتری وفادار چیست؟
 مشتری شخصی است که برای یک بار از محصول و خدمات شما استفاده می کند، اما مشتری وفادار کسی است که به طور مداوم از خدمات و محصولات شما استفاده می کند و حتی شما را به اطرافیان خود معرفی می کند و حال داشتن یک وب سایت بهینه شده می تواند سبب افزایش مشتریان وفادار شما شود و تجارت شما را بهبود ببخشد.

چرا باید سایت داشته باشیم؟

 

امروزه با توجه به افزایش اینترنت و فضای مجازی هر فردی را در کسب و کار خود به فکر وا می دارد که علت نیاز ساخت سایت چییست و چرا باید برای حرفه ی خود سایتی داشته باشد؟در این مقاله می خواهیم بدانیم چرا باید سایت داشته باشیم؟

هر فردی که نیاز به تجارت الکترونیک را در زمینه ی کاری خود ببیند برای هر نوع فعالیت اقتصادی به ساخت وب سایت نیاز دارد.هر کسب و کاری هرچند کوچک برای معرفی محصولات و خدمات خود نیاز به طراحی وب سایت دارد به عبارتی یک سایت می تواند نقش یک بروشور تبلیغاتی را برای شما بازی کند حتی با امکاناتی بسیار بیشتر از یک بروشور ساده. شما با استفاده از یک سایت اینترنتی می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید.

 

وب سایت,سئو سایت,طراحی سایت

 

همچنین از یک سایت اینترنتی می توان برای ایجاد ارتباط مؤثر میان اعضای یک سازمان هم استفاده کرد به صورتی که هر یک از اعضا در هر جا که باشند بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود از طریق سایت سازمان دسترسی پیدا کنند، از آخرین اخبار مطلع شوند و آخرین تغییرات را مشاهده کنند.

از دیگر مزایای ساخت وب سایت قابل دسترس بودن در شبانه روز می باشد.یک وب سایت به کسب و کار یا سازمان شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روز 24 ساعت هر 7 روز هفته 356 روز سال باز باشد. داشتن یک وب سایت معادل داشتن یک کارمند مشغول به کار تمام ساعت حتی در تمام تعطیلات می باشد.

برای پیشی گرفتن از رقبای خود طراحی سایت حرفه ای می تواند یک مزیت روشن برای شما باشد.با طراحی سایت می توانید بازاریابی خود را گسترش دهید و میزان درآمد خود را بالا ببرید.

بالا بردن اعتبار حرفه ی شما توسط وب سایت یکی دیگر از دلایل ساخت وب سایت می باشد.داشتن یک وب سایت اعتماد مشتری را به کسب و کار شما بهبود می بخشد و از کسب و کار شما یک شرکت محترم و معتبر خواهد ساخت. و تصویر کلی کسب و کار خود را به عموم مردم بهتر جلوه خواهد داد و به نوبه خود باعث افزایش اعتماد مشتریان خود نسبت به سازمان و یا کسب و کار شما خواهد بود.

با توجه به اینکه روز به روز افراد بیشتری به اینترنت دسترسی پیدا می کنند وجود یک وب سایت می تواند شهرت کسب و کار شما را بیش از آنکه شما تصور می کنید بیشتر کند و این خود یک امتیاز برای بدست آوردن درآمد بیشتر می باشد.

 

وب سایت,سئو سایت,طراحی سایت

 

ساخت سایت ارزان قیمت
طراحی سایت های ارزان قیمت مناسب کسانی است که هیچ تجربه ای در ضمینه نگهداری و مدیریت وب سایت ندارند ! و یا برای اولین بار است که میخواهند یک سایت داشته باشند.

شما کافیست  فقط  تایپ کردن بلد باشید! بقیه کارها را به ما بسپارید.

ما برای شما با حداقل هزینه یک سایت کامل با امکانات فوق العاده راه اندازی میکنیم و شما بدون داشتن هیچ دانشی و بدون اینکه وارد مسائل پیچیده دنیای طراحی وب سایت شوید میتوانید یک سایت پیشرفته داشته باشد !

دلیل ارزان بودن طراحی سایت
دلیل ارزان بودن سادگی یا ضعف کیفیت نیست ، بلکه کیفیت و امکانات همچنان در بالاترین درجه اولویت هستند ، تنها به این دلیل این سروریسها ارزان هستند که ما از CMS های از پیش ساخته شده برای راه اندازی سایت استفاده میکنیم ، و کد نویسی مجدد صورت نمیگیرد.


طراحی سایت های ارزان قیمت چه امکاناتی دارند ؟
1 - کاملا فارسی ، دارای امکانات پیشرفته ، نظرسنجی ، تماس با ما ، ثبت نام کاربر ، و ده ها امکان دیگر ..

2 - فروشگاه پیشرفته ، تالار گفتمان ، چت روم ، آپلود سنتر و ...

3 - بهینه سازی شده ،  سئو ، و ثبت در 40 موتور جستجوگر مثل گوگل ، یاهو و ...

4 - پشتیبانی 24 ساعته  + آموزش های تکمیلی و رفع مشکلات و سئوالات.

 

در عصر حاضر پیشرفت روزافزون تکنولوژی این امکان را به انسان‌ها می‌دهد تا هر روز گامی تازه در راستای افزایش سطح بهره وری و آسودگی در زندگی خود بردارند. گام‌هایی که به صرفه‌جویی بیشتر و مدیریت بهتر زمان، انرژی و پول کمک می‌کنند. مبنای شکل گیری بیشتر این نوآوری‌ها احتیاجات بشر بوده، نیازهایی که قابل برطرف شدن بودند.


معمولی‌ترین روش برآورده کردن احتیاجات در این روزها خرید کردن است. البته این روش از زمان عصر حجر و غارنشینی تقریبا تغییر خاصی نکرده و همیشه افراد با مراجعه به فروشگاه‌ها و محل‌های عرضه احتیاجاتشان، آن‌ها را تهیه می‌کردند. طی این سال‌ها تنها دو تغییر عمده در این روش به وجود آمده است.


تغییر اول اختراع پول بود که باعث شد مردم به جای مبادله کالا به کالا آن را با پرداخت پول تهیه کنند و تغییر دوم اختراع اینترنت است که انسان‌ها را از خرید حضوری معاف کرده و امکان تهیه احتیاجات از داخل خانه را برای هر فرد محیا می‌کند. اما در تمامی این دوران یک مشکل هرگز حل نشد و آن نیاز به جست‌و جوی مغازه به مغازه و سایت به سایت برای یافتن بهترین کالا با مناسب ترین قیمت بود.


مهدی‌پور عضو هیئت علمی دانشگاه در این رابطه می‌گوید: «خرید کردن یک بخش غیرقابل تفکیک از زندگی انسان‌هاست اما مساله اینجاست که انجام این کار به روش‌های سنتی حجم غیرقابل تصوری از انرژی و زمان افراد را تصاحب کرده و موجب می‌شود بازدهی فرد در سایر امور زندگی‌اش کاهش پیدا کند.»


کریمی از کسبه بازار تهران به این معضل اشاره کرده و گفت: «یک صحنه آشنا برای من و همه مغازه‌دارها و حجره‌دارهای بازار این است که فردی وارد مغازه شده و دقایقی را به سوال و جواب درباره قیمت کالا و مشخصات آن می‌پردازد، سپس ضمن تشکر و گفتن جمله "یک دوری بزنم" برای یافتن کیفیت بهتر و قیمت پایین‎‌تر به مغازه کناری مراجعه می‌کند.»


البته نباید فراموش کرد که این مشکل در خرید از طریق فروشگاه‌ها و بازارهای اینترنتی کمتر شده اما حل نشده است. برای مثال میثم دانشجوی سال سوم رشته عمران نکته جالبی را نقل کرد: «زندگی من با فضای مجازی به طرز عجیبی درهم تنیده شده و از جمله مسائلی که عادت به انجام اینترنتی آن دارم، خرید کردن است. بخشی قابل توجهی از مایحتاج من از طریق سایت‌های فروش آنلاین برطرف میشود اما همیشه یک مساله مقدار زیادی از وقتم را تلف می‌کند. آن هم جست‌و جوی سایت به سایت برای یافتن یک قیمت مناسب برای کالای مورد نیازم است.»

 

سایت‌های فروش آنلاین,خرید آنلاین,فروشگاه‌های آنلاین

 

مزایای خرید اینترنتی:

درسال های اخیر بیشترکاسبان از طریق اینترنت برای انجام تجارتشان استفاده میکنند. این فرایندشامل خرید و فروش کالاها و خدمات است. فروش اینترنتی هم اکنون بخش عمده ای از فروش ها را به خود اختصاص داده است و بیشترخرده فروشان بزرگ عضو این دسته هستند. فروشندگانی که تنها فروش آنلاین دارند درحال رشد هستند و میلیون ها نفربطور منظم به فروش آنلاین رسیده اند. از اجناس دسته دوم گرفته تاصنایع دستی به معاملات آنلاین روی آورده اند.

مشتریان دلایل متعددی برای خریداینترنتی عنوان می کنند‌. بسیاری از این دلایل به خصوصیات منحصربه فرد محیط اینترنت مثل دسترسی جهانی به کالا و خدمات وجود اطلاعات فراوان در مورد محصولات، امکان مقایسه کالاها با یکدیگر و قیمت های آن ها،صرفه جویی در زمان، انعطاف پذیری در زمان خرید، عدم نیاز به تحرک فیزیکی، وجودقیمت های رقابتی، تنوع محصولات و سهولت در سفارش خرید برمی گردد. درواقع می توان عمده ترین مزیت خریداینترنتی را راحتی و سهولت آن دانست. به این ترتیب خرید مجازی می تواند جایگزین واقعا مطلوبی برای خرید حضوری باشد.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.