افزایش بازدید تارنگار و وبسایت تقسیم جدانشدنی نگرانی مدیران وبسایت ها میباشد.در این نوشتار قصد داریم به شما طریق های نوین افزایش ترافیک وب سایت را تعلیم دهیم.
افزایش بازدید دارای طریق های گوناگونی میباشد. شیوه هایی که برخی از انها به کلاه سیاه سرشناس هستند و بعضی روش های با کارایی طولانی مدت به شیوه های کلاه سفید مشهور هستند. این روش ها از ابتدای ایجاد سایت ها و وبلاگ ها دچار تغییر شده اند هرساله طبق فاکتورهای گوناگونی همچون : بازخود کاربران,علایق کاربران و دگرگونی ها اجتماعی این انحاء دچار دگرگونی ها کبیر و کوچکی می شدند.
در این مقاله ما به بررسی روش های مدرن افزایش بازدید را آموزش خواهیم پرداخت طریق هایی که با انجام دادن انها شما میتوانید بین ۱۰ الی ۲۰ درصد افزایش بازدید داشته باشید البته روش های ارائه شده دربایستن به رسیدگی و صبر زیاد دارند و سررسید نگریستن تغییرات بین یک هفته لغایت یک ماه میباشند ولی با انجام این کارها سایت خود را به نکویی بهینه سازی کرده اید و بازدید کننده های خود را خوشنود نگه میدارید.
مقالات افزایش بازدید دربرگیرنده ۳ تقسیم خواهند بود که در سر فصل های پایین رائه خواهند شد:
۱. سایت شما : ارائه گذرگاه کارهایی برای افزایش بازدید از طریق سایت یا تارنگار خودتان.این روش ها معمولا بسیار ساده هستند به راحتی میتوان انها را اتمام داد.
۲. دیگر سایت ها : مسیر کارهایی برای افزایش بازدید سایت از طریق سایت های دیگر.این روش ها مشکل بوده و پیش بیچارگی انها رعایت همگی موارد نوشتار اول میباشند.
۳. شبکه های اجتماعی: اهمیت شبکه های اجتمای بحث ابدیت و تغییر ناپذیر بوده است در این سری مقالات به ارائه گذرگاه کارهایی برای افزایش بازدید از راه شبکه های اجتماعی میپردازیم.
بخش نخست : سایت یا بلاگ شما
۱.محتوای خلاقانه : از ابتدای آغاز اپدیت جدید گوگل به نام گوگل پاندا ( Google Panda ) یک جستار میانی همگی کسان صاحب نظر مشترک بوده است و آن هم محتوای وبسایت و تارنگار میباشد.
سعی کنید دائم خالق درونمایه باشید دوران شیرین کپی پیست فراموش شده است در حال آماده برنده کسی است که دائم در اندیشه ایجاد یک محتوای خلاقانه است نه کسی که در فکر پیدا کردن سایت های جدید برای کپی کردن مطالب.
زمانی که کاربر وارد سایت شما میشود خیلی تند به آخرین پست های شما نگاه میکند.۳ خط اول تمامی نوشته های شما مهم ترین نقش را در جذب بازدید کننده به عهده دارند.
۳ خط نخست به عنوان معرف مطلب شما هستند این خطوط میتوانند به همان اندازه که برای شما مفید هستند مضر نیز باشند.سعی کنید مطلب خویش را توضیحاتی کوتاهی ولی جالب شروع کنید از کنار این سوژه سرسری نگذرید و فراموش نکنید که افزایش بازدید بدون نگه داشتند بازدید کننده های کهن امکان پذیر نیست.
نکات مهم :
محتوای پست های شما باید بدون نادرست املایی باشد
محتوای پست ها باید رسا و کامل باشد و هر موضوعی که پیش درآمد میشود تا جایی پیش برود که پذیرش های احتمالی کاربران را در بر بگیرد
زمان ارسال مطالب خیلی مهم است. مدیریت سایت HubSpot با بررسی بیش از ۲۰ هزار وبلاگ و وبسایت که در سیستم انها ثبت اسم کرده اند اعلام کرده که بهترین زمان ارسال مطالب بامداد بین ساعت ۹ تا ۱۱ میباشد در این بازه ی زمانی شما میتوانید بیشترین شمردن بازدید کننده را به سایت خود جذب کنید.
۲.طراحی پیشه ای: طراحی چیره دست و بنیادی گرد از مهم ترین طریق های جذب بازدید کننده میباشد.کاملا روشن است که ورود کاربر به سایت کافی نیست و ما باید محیطی را ایجاد کنیم که کاربر در سایت ما بماند و بعدا مجدد به سایت ما سر بزنید.حالت ایده ال برای هر مدیر ویسایت آن است که بازدید کننده سایت را به فهرست علاقه مندی های خویش اضافه کند. گرد از شیوه های رسیدن به این قصد داشتن طراحی اصولی و حرفه ای است.
وقتی کاربری وارد سایتی میبشود نخستین نکته ای که نظر او را جلب میکند سمت راست صفحه است ( البته این جستار در سایت های انگلیسی زبان و یا سایت هایی که از چپ به راست مینویسند متفاوت است) سپس انها به Mouse خویش نگاه میکنند که به چه سرعتی در سایت شما میتواند جنبش کند و آیا افکت های بسیار در سایت شما باعث کندی در جنبش میشود یا نه؟برای اثابت این جستار وارد اکانت خویش در گوگل انالیتیکز بشوید و در تقسیم On Page Optimization چک کنید که کدام تقسیم ها بیشترین کلیک را داشته اند.
کاربران CSS3 را بسیار همنشین دارند زیرا با رفرش کردن صفحه لازم نیست مقدار زیادی حجم صرف لود شدن عکس ها اضافی بکنند اما کاربران به هیچ وجه سایت هایی که کاملا از CSS 3 ساخته شده اند را اخ ندارند زیرا بسیاری از افکت ها مایه آزار شدن چشم کاربر میشوند.در نوشتار اشتباهات رایج سئوسازی وبسایت های ایرانی توضیح دادیم که کوشش کنید استفاده از CSS 3 را در بی گمان معمول رعایت کنید.
۳.مردمی بودن:یکی اصول روانشناسی میگوید که اگر میخواهید باره قبول جامعه واقع شوید باید کوشش کنید از مردم باشید و بر پایه علایق انها رفتار کنید این اصل در دنیای مجازی هم کاملا رعایت میشود اگر میخواهید سایت شما افزایش بازدید پیدا کند کوشش کنید متعلق به چه که مردم دوست دارند کلام بگویید.همیشه به یاد داشته باشید که از میان مردم باشید و برای ملت باشید.
۴.نگران این نباشید که بازدید کننده چقدر دارید نگران این باشید که بازدید کننده های شما به چه میزان در سایت شما میمانند:تعداد بازدید کننده های شما در یک روز پرتو دهنده ی این نمیباشد که شما موفق بوده اید یا خیر بلکه میزان کابرانی که به سایت شما برمیگردند نشان کامیاب بودن یا نبودن شما هستند.مهم تر از تعداد کاربرانی که به سایت شما بازمیگردند زیرا برای هر سایتی آن گروه از بازدید کننده ها که به Returning Visitors شناخته میشوند حائز اهمیت هستند.
۵.خبرنامه: یکتا از اصول جذب بازدید کننده خبرنامه میباشد.شما با ایجاد خبرنامه و دریافت اطلاعات کسان و ارسال آخرین خبرها به ایمیل کسان انها را به بازدید کننده ی مقاوم خویش تبدیل میکنید.در صورتی که شما اصول ایمیل مارکتینگ را رعایت کنید نرخ تبدیل شما بالا رفته و در جذب بازدید کننده کامیاب خواهید بود.
۶.از بلاگ استفاده کنید: کاربران بلاگ را دوست دارند دائم اسم بلاگ حس متفاوتی در کاربران ایجاد میکند زیرا تعریف بلاگ با سایت متفاوت میباشد و کل چیز در بلاگ کوتاهی اما کامل است.اسلاگ تارنگار هم از عقیده موتورهای جستجو و هم کاربران متفاوت است و مطالب این تقسیم را بیشتر مورد مطالعه و بررسی پیمان میدهند.
۷.تکلیف خودتان را با منظور سایتتان مشخص کنید: زیاد دیده میشوند سایت هایی که اغاز به پیشه میکنند بدون هدف اگر شما از این تقسیم سایت ها دارید هیچ وقت دیر نیست سعی کنید هر چه زودتر منظور خویش را مشخص کنید.پس از گزینش هدف شما باید کلمات مهم خود را مشخص کنید و طبق همین کلمات شروع به نوشتن مقالات کنید و همش به یاد داشته باشید که کاربران بر پای بست، کلمات مهم شما سایت شما را می شناسند هر سایتی در ذهن هر کاربری به چند کلمه اختصار خلاصه میشود اگر شما بتوانید این واژه ها را خودتان در ذهن کاربر جا بیاندازید به یک قصد کبیر دریافتی اید.خیلی مشکل هست که شما بتوانید ذهن و گونه تفکر یک انسان را تغییر بدهید ولی اگر شما بتوانید در برخوردهای اول یک انگاشت خاص و متفاوت در ذهن کاربر برپایی کنید بازدید کننده ی تغییر ناپذیر خویش را برپایی کرده اید.