قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

قالب های فارسی وردپرس 11

این وبلاگ جهت دسترسی آسان شما عزیزان به قالب های برتر وردپرس به صورت فارسی تدوین و راه اندازی شده است.

چگونه در فیسبوک از اشتراک‌گذاری اطلاعات با شخص ثالث جلوگیری کنیم؟

مشکل حقیقی در اینجا پلت‌فرم فیس‌بوک است. کاربران فیس‌بوک با وارد شدن به اپلیکیشن کوییز آنالیتیکا کمبریج، با تمایل خود (شاید ناخواسته) اطلاعات خود و دوستانشان را تسلیم شخص ثالث(کمبریج آنالیتیکا) می‌کردند. حال، اگر نمی‌خواهید حساب کاربری فیس‌بوک خود را حذف کنید، لازم است که میزان اطلاعاتی که اشخاص ثالث می‌توانند از طریق api فیس‌بوک به آن دسترسی داشته باشند، مشخص کنید.

به صفحه فیس‌بوک خود بروید و روی فلش رو به پایین در سمت راست بالای صفحه کلیک کنید و سپس گزینه‌ی «تنظیمات» (Settings) را انتخاب کنید.

در قسمت سمت چپ، به دسته‌بندی «اپلیکیشن‌‌ها» (apps) وارد شوید.

facebook

از بین چهار گزینه‌ی موجود، دو گزینه مدنظر ما است: اپلیکیشن‌‌ها، وب سایت‌‌ها و پلاگ اینز (Apps,websites and Plug-Ins) و «اپلیکیشن‌‌های مورد استفاده دیگران» (Apps Others Use).

facebook

شما از طریق قسمت اپلیکیشن‌‌ها، وب سایت‌‌ها و پلاگ اینز (Apps, Websites and Plug-Ins) می‌توانید استفاده از فیس‌بوک برای اپلیکیشن‌‌های شخص ثالث را به صورت کلی کنترل کنید. شما می‌توانید این قابلیت را فعال یا غیرفعال کنید. بدین منظور، روی «ویرایش» (Edit) کلیک کرده و گزینه‌ی «غیرفعال سازی پلت‌فرم» (Disable Platform) را انتخاب کنید.

facebook

مشکل اینجاست که بسیاری از وب‌سایت‌‌ها و سرویس‌‌ها از فیس‌بوک برای تایید لاگین‌‌ها استفاده می‌کنند. اگر شما این قابلیت را کلا غیرفعال کنید، نمی‌توانید وارد برخی حساب‌‌های خود، مثلا حساب اسپاتیفای خود شوید. اگر در مورد عدم دسترسی اشخاص ثالث به اطلاعات حساب خود، جدی هستید، این گزینه را غیرفعال کنید. در غیر این صورت، دقت کنید که اطلاعات فیس‌بوک خود را به چه اپلیکیشن‌‌هایی می‌دهید و اگر اپلیکیشنی در لیست وجود دارد که از آن استفاده نمی‌کنید، آن را حذف کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.